Zodiac chinezesc 2020 Sarpe sanatate. Horoscop chinezesc 2020 Sarpe

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2020 pentru sănătate: în anul 2020, veți beneficia de protecție de la steaua Noroc Divin, de

aceea veți începe treptat să lucrați mai bine cu emoţiile voastre.

La nivel emoțional, la începutul lui 2020 este posibil să vreți să evitați anumite situaţii sau persoane, deoarece în anul precedent ați avut impresia că ceva sau cineva a încercat să vă îngrădească libertatea, însă în acest an totul este diferit față de trecut, încercați să vă relaxați.

Veți beneficia de protecție de la steaua Noroc Divin, de aceea veți începe treptat să lucrați mai bine cu emoţiile voastre.

Totuși, o stare de nervozitate, de neliniște vă va da târcoale. Aici aminintim de stelele Sabia Ascuțită și Luptător, care vin cu o energie tumultoasă, care vă va scoate uneori din echilibru.

Încercați să lăsați energia să circule, pentru ca gândurile voastre negative să poată dispărea.
Este posibil să aveți în acest an o teamă care să vă pună pe jar, și anume aceea de a pierde pe cineva drag, însă dacă veți fi cu inima deschisă și vă veți detașa de trecut, treburile se vor rezolva de la sine.

La nivel fizic, organele cele mai vulnerabile sunt pielea, intestinul gros (constipație, balonare), plămânii, aparatul respirator (nas, gât).

Încercați să mergeți cât mai des în natură, să pășiți cu picioarele goale pe nisip sau pe pământ, pentru a vă conecta cu energia sa vindecătoare și a redobândi sentimentul de siguranță.

Odată ce vă veți armoniza partea emoțională, corpul fizic va răspunde pozitiv și se va menține între-o stare bună de sănătate.

Dacă suferiți de o boală cronică, s-ar putea ca simptomele să se agraveze, însă acum Universul vrea ca voi să găsiți un remediu potrivit pentru a o vindeca și de aceea vă scoate din zona de confort.

Șansele de a găsi terapeutul potrivit sunt mari, întrebați-vă prietenii sau pe cei din familie dacă au idee despre un medic sau un terapeut care și-a demonstrat în timp valoarea și apoi contactați-l.

Vor fi și momente în care veți avea impresia că sunteți singuri, prin luna Noiembrie 2020 entuziasmul va fi la cote mai scăzute, însă veți reuși destul de repede să atrageți energie pozitivă, Universul nu vă va lăsa timp îndelungat să suferiți.

Poate că va fi vorba despre o separare fizică, de exemplu, partenerul de viața se va muta o perioadă sau va călători în interes de serviciu sau este posibil să simțiți un gol imens, să aveți impresia că trăiți singuri, deși locuiți în aceeaşi casă cu cei dragi, deoarece aveți impresia că nu primiți iubirea pe care o meritați.

Situațiile pot fi multiple, însă încercați să nu vă închideți în propria carapace, încetați să mai vedeți viața numai în alb și negru și acceptați să vă oferiți bucurie și să acceptați iubirea celor din jur.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.