Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiac chinezesc Mistret 2020, horoscop chinezesc sanatate

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: volumul mare de muncă vă va aduce satisfacții financiare, dar și stres,

oboseală.

Încercările cele mai mari vor fi în acest an la capitolul sănătate. Volumul mare de muncă vă va aduce satisfacții financiare, dar și stres, oboseală, iar corpul fizic va trimite periodic semnale că este necesar să ieșiți din iureșul evenimentelor pentru a vă relaxa.

Universul vine acum să tragă un semnal de alarmă, în sectorul zodiacal apare steaua Bolilor, de aceea se va impune să vă protejați corpul față de factorii de stres.

Cel mai mult va fi vizat sistemul digestiv, unii dintre nativii Mistreț veți avea parte de complicații, în cazul în care suferiți de o afecțiune cronică pe care ați tratat-o cu indiferență în ultima vreme.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să încercați să vedeți care este cauza emoțională a acelei probleme, pentru a reuși să o înlăturați și să corectați dezechilibrele din organism.

În 2020 veți fi vulnerabili la nivelul rinichilor (infecții, calculi renali), urechilor (otită, tinitus).

Organele interne: stomac, splină, pancreas, vor fi supuse stresului, de unde se va ajunge la probleme digestive.

Încercați să vă focusați mai mult atenția asupra voastră, nu vă mai identificați cu problemele celor din jur, pentru a nu împrumuta bolile și karma lor negativă.

Astrologul ZODIACOOL vă atenționează să evitați să programați intervenții chirurgicale în lunile: Aprilie, Iunie 2020, Ianuarie 2021 pentru a evita complicațiile.

2020 este un an bun pentru a vă schimba stilul de viață, dieta, bine ar fi să renunțați la zahăr și grăsimi, mai ales că în acest an există risc crescut de îngrășare.

Dacă încă nu ați experimentat tehnici de meditație, respirație, acum este un moment bun să le testați, veți vedea că organismul reacționează în mod pozitiv.

Fiți precauți în ceea ce privește fumatul și consumul de alcool, încercați să renunțați la vicii, deoarece acestea pot provoca blocaje pe partea emoțională.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit