Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiac chinezesc Mistret 2020, horoscop chinezesc dragoste

Previziuni 2020 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații: în anul 2020, din agenda nativilor Mistreț nu vor lipsi cinele romantice,

plimbările în natură împreună cu partenerul de viață, shopping-ul pentru casă.

Veți avea parte de un început de an 2020 destul de aglomerat pe partea profesională, de aceea este posibil să simțiți că nu o să faceți față responsabilităților de familie.

Însă, nu trebuie să vă faceți griji, în a doua parte a anului veți avea răgazul să mergeți în concedii cu cei dragi. Aici vorbim despre prezența stelei Calul zburător în sectorul vostru zodiacal, care va aduce un val de energie favorabilă călătoriilor.

Deși ambiția de a vă îmbunătăți situația pe planul financiar va trece pe primul loc, nu există riscul să vă neglijați familia, steaua Nobil tranzitează sectorul vostru zodiacal și vă determină să fiți atenți la nevoile celor dragi.

Prin urmare, din agendă nu vor lipsi cinele romantice, plimbările în natură împreună cu partenerul de viață, shopping-ul pentru casă.

Este foarte posibil să vă vină ideea de a face o renovare, însă nu vă grăbiți să demarați acest proiect, deoarece pot să apară cheltuieli nejustificate, probleme cu echipa de muncitori, din pricina orgoliului de a fi mai buni decât alții și de a arăta că aveți disponibilitatea de a arunca cu banii pe lucruri costisitoare.

În ceea ce privește comunicarea, se pare că nu vor fi discuții în contradictoriu, partenerul de viață va fi alături de voi.

Lunile mai dificile în dragoste vor fi Mai 2020, Iunie 2020, Ianuarie 2021, când astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu dați curs certurilor, să încercați să vă temperați și să vă folosiți creativitatea pentru a găsi calea cea mai ușoară pentru a dizolva tensiunile din cuplu.

Pentru cei care sunteți singuri veștile sunt foarte bune, animalul vostru de dragoste, Șobolanul este bine aspectat în acest an, prin urmare, veți beneficia de susținere în ceea ce privește atragerea unei relații reușite.

Așadar, dragostea plutește în aer, nu ezitați să socializați, pentru a spori șansele de a întâlni persoana dispusă să se implice într-o relație de lungă durată.

Cum pe partea financiară o veți duce bine, nu încercați să faceți cuceriri folosind cadouri scumpe, deoarece nu toate persoanele vor înțelege gestul vostru, unele se vor simți copleșite, altele vor simți că vă străduiți prea mult și vor fi tentate să se retragă.

De aceea, fiți mai atenți la cheltuielile ce vizează întâlnirile romantice.

Spre finele anului 2020, cineva din trecut este posibil să vă caute, întâlnirea cu acea persoană s-ar putea să vă bulverseze, există șanse mari de a afla un secret.

Aici se impune și o atenționare, încercați să nu-i dați bani cu împrumut, chiar dacă persoană apelează la corzile sensibile ale inimii voastre, deoarece riscul să nu-i puteți recupera este mare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit