Zodiac chinezesc Maimuta 2020, horoscop chinezesc dragoste

Previziuni 2020 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: nativii Maimuță vor fi mai concentrați pe parte afectivă, vor face eforturi mari pentru a obține

un echilibru în relațiile de cuplu. Iubirea va trece pe primul loc, iar astrele susțin asta.

În acest an veți fi mai preocupați de latura voastră sentimentală, veți face eforturi vizibile pentru a obține mult așteptatul echilibru în ceea ce privește relațiile de cuplu.

Dragostea va trece pe primul loc, deoarece în sectorul zodiacal beneficiați de pe urma prezenței energiei romantismului, care vă va purta ca pe aripile vântului spre locuri romantice în care iubirea înflorește de la sine.

Să nu vă mirați dacă în acest an se va trezi inspirația artistică, sunt șanse mari să scrieți poezie și proză roamantică. Unii dintre voi, dacă veți publica ceea ce ați scris, este posibil să atrageți succes financiar peste noapte din această activitate.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu întârziați să cereți ajutorul celor dragi, deoarece printre ei vă veți descoperi adevărați mentori, care vă vor susține să vă îndepliniți visele.

Șarmul personal va fi la cote maxime, însă dialogul pe care îl veți iniția cu cei dragi nu va fi întotdeauna bazat pe calm și răbdare, ci mai degrabă pe sarcasmul care vă caracterizează.

Însă, nu este cazul să vă forțați norocul, dați dovadă de mai multă înțelegere, nu-i mai puneți pe cei dragi la zid pentru a fi judecați, deoarece riscați să-i îndepărtați.

Cei care sunteți singuri, încercați să nu puneți etichete celor de care vă îndrăgostiți, lăsați trecutul în urmă, deoarece la orizont este ceva minunat, la care nici nu vă gândiți.

Lăsați, pe cât posibil, ca lucrurile să decurgă de la sine, nu vă încăpățânați să credeți că le știți pe toate. Cu cât vă veți deschide mai mult inima, cu atât vor crește șansele de a întâlni sufletul pereche.

Astrele v-au pregătit în general un an bun, totul este să vă gândiți serios la ce anume vă lipsește la capitolul sentimental, pentru a reuși să atrageți energia potrivită.

Cu steaua Luptătorului prezentă în sectorul zodiacal, ar fi bine să luați inițiativa, să faceți schimbările necesare pentru a vă găsi împlinirea pe plan sentimental.

Pe plan amoros, dorința de contopire fizică va fi mare, veți vedea că anumiți hormoni nu vă vor da pace și vor căuta satisfacție în așternut, ceea ce nu este rău, atâta vreme cât nu vă trădați partenerul.

În cazul în care veți acționa necugetat, totul va ieși la lumină, urmând ca partenerul de viață să vă servească apoi la cină numai scene de gelozie.

Dacă veți fi pasivi, în cuplu se va instala o relaxare neconstructivă, iar pasiunea și dorința amoroasă se vor stinge.

În lunile de vară 2020, mai ales, trebuie să fiți mai atenți la fericirea partenerilor de viață, programați-vă din timp concediul pentru a ieși din zona de confort și a presăra puțin sclipici romantic relației voastre.

Veți vedea că odată reîntorși acasă, totul va trece la un alt nivel, în concordanță cu ceea ce vă doriți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!