Zodiac chinezesc Maimuta 2020 bani, horoscop chinezesc bani

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: astrele favorizează, în acest an, mai mult întreprinzătorii. Șobolanul

vă va aduce un val de energie pozitivă pe care îl veți putea valorifica în bani, afaceri.

Se pare că unii nativi Maimuță vă veți focusa, în acest an, mai mult pe relațiile cu cei dragi, de unde veți avea cele mai multe satisfacții, urmând ca la muncă să vă prezentați cu o dispoziție caldă, șarmantă, ceea ce va fi pe placul celor din echipă.

Astrele îi favorizează pe cei întreprinzători, alianța cu zodia care guvernează anul, Șobolanul, vă va aduce un val de energie pozitivă pe care îl veți putea valorifica în bani, afaceri.

Oportunitățile vor fi la tot pasul, aici va contribui și prezența stelei Luptătoare, care vă va face să fiți vigilenți, să acționați în timp util și să atrageți succesul financiar.

Totuși, ar fi bine să nu umblați tot timpul cu sabia în mână, să nu încercați să vă folosiți de nefericirea, sărăcia altora, deoarece veți fi penalizați de către Univers cu pierderi bănești.

Aveți încredere în cei din zodia Șobolanului, cu aceștia puteți iniția proiecte de anvergură, care vă vor ajuta să treceți la un alt nivel pe partea financiară.

Veți traversa un an cu schimbări pozitive, care se vor reflecta și la nivel emoțional, respectiv vă vor întări încrederea și stima de sine. Desigur, va fi vorba și de multă muncă, ore peste program, dar efortul va fi recompensat.

Pentru cei care nu aveți planuri bine puse la punct și care continuați să credeți că totul vi se cuvine, vor fi schimbări, dar acestea vor fi minore, nu vă vor aduce satisfacții.

În acest an, veți fi mai comunicativi, deschiși, dar asta nu înseamnă că trebuie să spuneți tot ceea ce gândiți, cineva din anturaj poate să vă fure ideile, deoarece stelele Tigrul alb și Zeul morții sunt în 2020 în sectorul vostru zodiacal și amenință cu trădări.

Dacă sunteți deja implicați în afaceri pe cont propriu, atitudinea relaxantă cu care veți aborda situațiile vă va avantaja pe termen lung, veți reuși să vă consolidați relațiile de parteneriat sau cu subalternii, veți da dovadă de bune maniere.

Cei care își doresc promovare, au șanse reale de a obține o poziție mai bună, posibil ca urmare a sprijinului primit de la colegi.

În concluzie, în acest an, nativii Maimuță vor reuși să realizeze multe lucruri care îi vor ridica în ochii celor din jur și le va aduce mulțumire.

Important este să acționați cu cât mai multă diplomație și înțelepciune pentru a nu vă face dușmani.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!