Zodiac chinezesc 2020 Iepure, horoscop chinezesc Iepure sanatate

Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau Iepurii cu sănătatea în 2020

Se întrevăd probleme legate de digestia mâncării, șanse mari de îngrășare, prin urmare atenție la consumul exagerat de zahăr, dulciuri, făinoase.

La nivel psihic, este posibil să vă confruntați cu anumite probleme legate de libertate, putere și stăpânire de sine. Mulți dintre nativii Iepure vă veți pune în acest an întrebări despre "eul" interior, posibil să vă orientați spre religie, pentru a vă întări credința.

Posibil ca acum să faceți față mai greu valului de emoții negative pe care îl aduce steaua 5, a dezastrelor în sectorul zodiacal.

Există riscul să ajungeți la depresie sau să vă confruntați cu atacuri de panică. Din pricina problemelor de la muncă și de acasă, o stare copleșitoare de tristeţe vă poate face să rămâneți blocați în propria carapace și să evitați socializarea.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să evitați în acest an vizitele la persoane bolnave, deoarece apare riscul de a prelua vibraţiile negative ale acestora și de a vă îmbolnăvi.

Organele vulnerabile vor fi stomacul (gastrită, ulcer), pancresul și splina (probleme cu circulația sângelui și adaptarea corpului la schimbările de temperatură).

La nivel emoțional, se pare că spre finele anului va fi dezordine şi confuzie, cu greu vă veți putea păstra controlul şi puterea asupra voastră și asupra celorlalţi. Vă veți simți agitați în interior şi respectul faţă de propria persoană va scădea considerabil (steaua Salty pool).

Încercați să nu vă pedepsiți și mai tare, evitați să vă amintiți de evenimente traumatizante din trecut, precum pierderea unei fiinţe dragi, lucru care vă va destabiliza.

Încercați să apelați la un specialist pentru a scăpa de poverile emoţionale, în loc să rumegați tot timpul aceleaşi gânduri, fără să găsiți soluţii.

Remedii sanatate Iepure 2020

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.