Zodiac chinezesc Iepure 2020, Horoscop dragoste Iepure

Previziuni dragoste 2020 pentru zodia Iepure: anul 2020 anunță discuții cu partenerul de viață, iar situațiile pot scăpa de sub control

Din păcate situația cu partenerul de viață nu va fi prea roz în anul 2020, situațiile pot să scape de sub control.

Dacă la începutul anului veți crede că șarmul personal vă poate salva din situațiile de criză pe plan afectiv (steaua Lună este prezentă în sectorul zodiacal), spre finele anului veți avea senzația că valurile iubirii vă ocolesc.

Ar mai fi de amintit și steaua Piscina sărată, care are o energie ce vă poate face să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie, să atrageți relații de scurtă durată.

Acum dacă vă interesează numai escapadele amoroase, atunci anul 2020 va fi potrivit pentru a experimenta senzații tari în dormitor.

Dacă sunteți singuri și vă doriți o legătură serioasă, sunteți sfătuiți să nu faceți gesturi necugetate, precum ar fi să vă angrenați în relații extraconjugale cu persoane căsătorite.

Desigur, dorința de contopire la nivel fizic va fi uriașă, cu steaua Pețitorului Roșu în sectorul zodiacal nu vă veți găsi cu ușurință liniștea la nivel hormonal, însă nu trebuie să exagerați cu flirtul, avansurile, pentru a nu regreta mai târziu.

Totul poate să iasă la iveală, mai ales atunci când vă așteptați mai puțin, deoarece steaua dezastrelor vă alimentează capitolul sentimental cu energie negativă.

În plus, animalul vostru de dragoste, Șobolanul, nu este bine aspectat la acest capitol în anul 2020, prin urmare, sunteți pe cont propriu, nu primiți ajutor de la nimeni.

Frământările legate de fericirea în cuplu se vor răsfrânge și asupra părții psihice, cu riscul ca de multe ori să vă dea impresia că nu mai știți pe unde să o scoateți la capăt (aspect de pedeapsă Iepure-Șobolan).

Totuși, chiar dacă acasă treburile nu vor merge strună, problemele se vor putea rezolva printr-un dialog bazat pe răbdare și înțelegere.

Încercați să nu deveniți prea autoritari cu cei dragi, riscul de a rămâne singuri este imens. 2020 este un an în care veți fi nevoiți să faceți mici compromisuri, de dragul păstrării bunelor relații.

De asemenea, diplomația, calitatea de bază a zodiei voastre, vă poate ajuta să vă temperați și să vă controlați reacțiile necontrolate.

Cele mai problematice luni vor fi Martie, Mai, August, Octombrie și Decembrie 2020.

Amulete dragoste Iepure 2020

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.