Zodiac chinezesc 2020 Iepure. Horoscop bani, munca si afaceri

Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2020: în anul 2020, ideal ar fi să faceți acum afaceri pe cont propriu, fără ca cei din jur să

știe

Cu steaua Lună prezentă în sectorul zodiacal nu ar trebui să vă faceți prea multe griji în ceea ce privește banii.

Totuși, există și anumite aspecte negative care merită să fie luate în calcul.

Este drept că de-a lungul anului veți avea parte de câteva oportunități pe partea financiară, însă nu este un an în care să căutați la dinți calul de dar, luați tot ceea ce vi se oferă, pentru că șansa nefolosită se va răzbuna.

Mai exact, dacă veți fi conștienți de faptul că ați întâlnit o oportunitate și nu o veți fructifica în timp util, nu veți mai găsi altele până la finalul anului. Ideal ar fi să faceți acum afaceri pe cont propriu, fără ca cei din jur să știe de ele.

Steaua Lună vă va ajuta să atrageți protecția persoanelor feminine. Pentru nativii de gen masculin din zodia Iepure, nu este exclus să apară posibilitatea de a stabili o legătură intimă cu o femeie mai în vârstă de la locul de muncă.

Însă dacă veți fi tentați să o manipulați pentru a obține favoruri sociale, financiare, vă veți trezi cu o ușă trântită în față și vă veți pierde buna reputație, din cauză că ea va face tot posibilul să se răzbune.

Pentru antreprenori, sunt posibile probleme legate de plățile cu chiria unui spațiu de lucru, birou, spațiu comercial, posibil că veți fi nevoiți să reduceți cheltuielile (steaua 5, a dezastrelor zboară în sectorul vostru zodiacal).

Periodic vă veți confrunta cu situații de criză și nu veți reuși să vedeți soluția optimă decât după lungi perioade de frământare.

Dacă sunteți în postura de angajați, sunt posibile certuri cu șefii sau cu cei din echipă, din pricina unor decizii pe care le veți lua. Rutina la locul de muncă vă va menține în zona de siguranță, prin urmare, stați mai mult în umbră și nu încercați să o faceți pe-a eroii, pentru a nu vă pierde poziția pe plan profesional.

Astrele nu vă rezervă șanse de câștig la jocurile de noroc, prin urmare fiți rezervați în ceea ce privește acest demers. Păstrați-vă agoniseala din anul trecut pentru vremuri grele, nu o împrăștiați pentru a vă satisface anumite capricii.

Amulete bani Iepure 2020

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.