Zodiac Chinezesc Iepure. Horoscop Chinezesc 2020 Iepure

Previziuni anul 2020 pentru cei nascuti in zodia Iepure, anii: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

2020 este un an în care veți fi nevoiți să faceți mici compromisuri, de dragul păstrării bunelor relații. De asemenea, diplomația, calitatea de bază a zodiei voastre, vă poate ajuta să vă temperați și să vă controlați reacțiile necontrolate.Cele mai problematice luni vor fi Martie, Mai, August, Octombrie și Decembrie 2020.

Afla ce zodie esti

Ce zodie sunt in zodiacul chinezesc?

Cu steaua Lună prezentă în sectorul zodiacal nu ar trebui să vă faceți prea multe griji în ceea ce privește banii. Totuși, există și anumite aspecte negative care merită să fie luate în calcul. Steaua Lună vă va ajuta să atrageți protecția persoanelor feminine.

Pentru nativii de gen masculin din zodia Iepure, nu este exclus să apară posibilitatea de a stabili o legătură intimă cu o femeie mai în vârstă de la locul de muncă.

Se întrevăd probleme legate de digestie, șanse mari de îngrășare, prin urmare atenție la consumul exagerat de zahăr, dulciuri, făinoase.

La nivel psihic este posibil să vă confruntați cu anumite probleme legate de libertate, putere și stăpânire de sine. Mulți dintre nativii Iepure vă veți pune în acest an întrebări despre "eul" interior, posibil să vă orientați spre religie, pentru a vă întări credința.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să evitați în acest an vizitele la persoane bolnave, deoarece apare riscul de a prelua vibraţiile negative ale acestora și de a vă îmbolnăvi.

La nivel emoțional, se pare că spre finele anului va fi dezordine şi confuzie, cu greu vă veți putea păstra controlul şi puterea asupra voastră și asupra celorlalţi. Vă veți simți agitați în interior şi respectul faţă de propria persoană va scădea considerabil (steaua Salty pool).

Amulete zodia Iepure 2020

- Buddha vesel auriu, elimină energia negativă

- pagoda celor 5 elemente in 5 culori si forme, stopează dezastrele, atrage reușite

- Buddha al medicinei, pentru vindecare psihică și emoțională

- wu lou metal, pentru îmbunătățirea sănătății

- clopoței de vânt cu 6 brațe din metal, absorb energia negativă și o transformă în energie pozitivă

- elefant auriu, atrage mai multă încredere în sine, sănătate

Purtați permanent Amuleta pentru ajutor, breloc cu silaba Tara, remediu de protectie, succes in indeplinirea dorintelor

Bijuterii pentru zodia Iepure în 2020

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Iepure 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!