Zodiac Chinezesc Iepure. Horoscop Chinezesc 2020 Iepure

Previziuni anul 2020 zodia Iepure: ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. 2020 este un an în care veți fi nevoiți să faceți mici compromisuri, de

dragul păstrării bunelor relații.

Dacă la începutul anului veți crede că șarmul personal vă poate salva din situațiile de criză pe plan afectiv (steaua Lună este prezentă în sectorul zodiacal), spre finele anului veți avea senzația că valurile iubirii vă ocolesc.

2020 este un an în care veți fi nevoiți să faceți mici compromisuri, de dragul păstrării bunelor relații. De asemenea, diplomația, calitatea de bază a zodiei voastre, vă poate ajuta să vă temperați și să vă controlați reacțiile necontrolate. Cele mai problematice luni vor fi Martie, Mai, August, Octombrie și Decembrie 2020.

Cu steaua Lună prezentă în sectorul zodiacal nu ar trebui să vă faceți prea multe griji în ceea ce privește banii. Totuși, există și anumite aspecte negative care merită să fie luate în calcul. Steaua Lună vă va ajuta să atrageți protecția persoanelor feminine.

Uite ce îți rezervă astrele în 2020!
Horoscop 2020!!!

Pentru nativii de gen masculin din zodia Iepure, nu este exclus să apară posibilitatea de a stabili o legătură intimă cu o femeie mai în vârstă de la locul de muncă.

Se întrevăd probleme legate de digestia mâncării, șanse mari de îngrășare, prin urmare atenție la consumul exagerat de zahăr, dulciuri, făinoase.

La nivel psihic este posibil să vă confruntați cu anumite probleme legate de libertate, putere și stăpânire de sine.  Mulți dintre nativii Iepure vă veți pune în acest an întrebări despre "eul" interior, posibil să vă orientați spre religie, pentru a vă întări credința.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să evitați în acest an vizitele la persoane bolnave, deoarece apare riscul de a prelua vibraţiile negative ale acestora și de a vă îmbolnăvi.

La nivel emoțional, se pare că spre finele anului va fi dezordine şi confuzie, cu greu vă veți putea păstra controlul şi puterea asupra voastră și asupra celorlalţi. Vă veți simți agitați în interior şi respectul faţă de propria persoană va scădea considerabil (steaua Salty pool).

Continut Sponsorizat
loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Iepure 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.