Zodiac chinezesc Dragon 2020. Horoscop chinezesc sanatate

Previziuni 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: la începului anului 2020 e posibil să aveți izbucniri de furie sau agresivitate.

Consumați excesul de energie pe un sport pentru a nu o îndrepta spre cei din jur.

În ceea ce privește robustețea și sănătatea la nivel fizic, sunt posibile afecțiuni ale pielii (acnee, dermatită, alergii) sau afecțiuni ale aparatului respirator (viroze, răceli).

Problemele de sănătate vor avea drept cauză furia reprimată, stresul acumulat în anul precedent. La începului anului 2020 este posibil să aveți izbucniri de furie sau de agresivitate.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să consumați excesul de energie pe un sport, pentru a nu o îndrepta asupra celor din jur într-un mod agresiv.

Lunile Februarie și Noiembrie 2020 vin cu atenționări în ceea ce privește intervențiile chirurgicale. Încercați să le programați în alte perioade ale anului, pentru a evita complicațiile.

În luna Aprilie este posibil să fiți vulnerabili la atacuri emoționale, energetice, de aceea evitați atunci mediile frecventate de persoane dubioase și nu faceți vizite la persoane bolnave, pentru a nu atrage îmbolnăvirea aparatului digestiv, constipație, balonare, arsuri stomacale etc.

Nu este exclus ca în acest an cei din jur să încerce ”să se bage pe sub pielea voastră”, ceea ce vă poate mă bulversa, chiar dacă la început s-ar putea să vă facă plăcere.

Totuși, nu toate persoanele sunt de încredere, încercați să nu cădeți pradă lingușirilor, unii vor dori să profite de bunele voastre relații, ceea ce vă va deranja și vă va provoca frustrare.

În perioada August-Decembrie 2020 veți începe să vă bucurați mai mult de pace, echilibru, deoarece atunci veți beneficia de pe urma aspectelor de combinare armonioasă cu Maimuța, Cocoșul, Șobolanul.

Atunci veți simți că aveți mai mult timp pentru voi, pentru a vă stabili noi priorități, înclusiv în ceea ce privește stilul de viață.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!