Zodiac chinezesc 2020 Dragon, horoscop dragoste, casatorie si relatii

Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: starea relațiilor se îmbunătățește considerabil față de anul trecut când a fost

foarte fragilă. Veți reuși să dați dovadă de diplomație și să vă comportați exemplar.

Ce an 2020 superb se anunță pentru voi la acest capitol!

Starea relațiilor se îmbunătățește considerabil față de anul trecut când a fost foarte fragilă. Acum veți reuși să dați dovadă de diplomație și să vă comportați exemplar, astfel încât persoana iubită se va reîndrăgosti de voi.

Astrele nu vă vor pune prea multe bețe în roate în anul 2020, al Șobolanului. Să nu uităm că acum faceți aspect de combinare armonioasă cu Șobolanul, prin urmare, ori de câte ori veți avea de rezolvat o problemă pe plan sentimental, se va găsi cineva apropiat să vă ajute.

De asemenea, animalul vostru de dragoste, Cocoșul, este bine aspectat în acest an, deci nu aveți de ce să vă faceți griji în legătură cu fericirea în căminul conjugal.

Relația cu cei din familie va fi la superlativ, aici astrologul ZODIACOOL menționează că în sectorul zodiacal zboară mult așteptata stea a Norocului Divin, împreună cu steaua Spiritualității.

De aceea, veți avea susținere din partea familiei, posibil chiar să primiți și bani de la aceștia, pe care îi veți putea folosi pentru a vă îndeplini un vis pe plan profesional, financiar sau pentru a pleca într-o călătorie la care meditați de un timp.

Abilitatea voastră de a vă conecta la nivel profund cu cei din jur, de a empatiza, este la cote maxime. Prin urmare, nu veți mai supăra pe nimeni printr-un comportament neadecvat (agresivitate verbală, manipulare, sarcasm etc.).

Acesta este anul de grație în care sunteți încurajați de astre să faceți o mișcare grandioasă în ceea ce privește relația sentimentală. Dragostea plutește în aer, se întrevăd cereri în căsătorie, declarații de dragoste.

Totul va merge ca pe roate, dacă sunteți singuri și doriți să atrageți o relație serioasă, acționați fără să vă fie teamă de trădare și infidelitate, deoarece energia stelei Norocului divin vă va oferi protecția necesară, pentru a păstra relațiile la un nivel optim de romantism și iubire.

Sunt posibile turbulențe la capitolul afectiv în lunile Februarie, Aprilie, Iunie, Septembrie și Octombrie 2020.

În aceste luni nu vă lăsați pradă gândurilor negative, pentru a nu atrage certuri cu cei dragi.

Încercați să gândiți înainte de a vorbi sau, pentru a reuși să vă temperați, apelați la tehnici de meditație, yoga sau aventurați-vă într-un nou hobby, care să dizolve surplusul de energie negativă.

Amulete zodia Dragon 2020

Purtați permanent Amuleta pentru ajutor, breloc cu silaba Tara, remediu de protectie, succes in indeplinirea dorintelor

Bijuterii pentru zodia Dragon în 2020

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.