Zodiac chinezesc 2020 Dragon, Horoscop chinezesc 2020 Dragon bani

Previziuni 2020 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: alianța cu guvernatorul anului, marele Duce de Jupiter, Șobolanul, va favoriza

câștigurile materiale și financiare, obținute cu ajutorul celor din jur.

A venit momentul mult așteptat, să luați din nou în propriile mâini frâiele situației financiare.

Vor fi persoane în jurul vostru care vă vor susține cu sfaturi, idei, relații sau cu bani, pentru a vă îndeplini idealurile. Prin urmare, fiți pe fază, mergeți la cât mai multe evenimente sociale în medii elitiste, pentru a cunoaște mentorii pe care astrele îi promit.

Cu toate că astrele sunt acum prietenoase, nu trebuie să exagerați cu cheltuielile, deoarece dacă vă veți lăcomi riscați să pierdeți timp și bani.

Sunt posibile litigii din pricina faptului că în sectorul zodiacal vine o energie care favorizează astfel de demersuri. Dacă aveți situații nerezolvate din trecut, încercați să le rezolvați mai întâi pe cale amiabilă, iar dacă nu reușiți, apelați la avocatul apărării.

Alianța cu guvernatorul anului, marele Duce de Jupiter, Șobolanul va favoriza câștigurile materiale și financiare, obținute cu ajutorul celor din jur (parteneri, familie, echipă etc.).

Vor fi și perioade mai dificile, în care veți avea impresia că banii vă curg printre degete, cum ar fi de pe 7 Octombrie până pe 8 Noiembrie. Iar pentru a vă feri de cheltuieli nejustificate, încercați atunci să învestiți în bunuri care nu își pierd valoarea în timp (obiecte de artă, proprietăți imobiliare).

Dacă lucrați în domenii ce au legătură cu arta, creația, publicitatea, invențiile, veți avea parte de noroc.

De asemenea, cei care doresc să facă noi investiții, ați putea să vă orientați spre domeniile de publicitate, media, deoarece se întrevăd șanse reale de câștig.

În general, pe parcursul acestui an veți reuși să fiți cu plățile la zi, în plus veți reuși să mențineți echilibrul între muncă și viața de familie.

Pe partea profesională, dacă sunteți în postura de angajați, este posibil ca succesul vostru să atragă bârfe și invidia celor din ecipă, însă nu vă lăsați influențați de energia lor negativă, pentru ca la finele anului 2020 să constatați că ați avut parte de un an plin de succes.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!