Zodiac chinezesc 2020 Dragon. Horoscop chinezesc 2020 Dragon

Previziuni pentru anul 2020 pentru nativii din zodia Dragon: ani: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024. Pe parcursul acestui an veți reuși să

fiți cu plățile la zi și să mențineți echilibrul între muncă și viața de familie.

Ce an 2020 superb se anunță pentru voi la acest capitol!

Starea relațiilor se îmbunătățește considerabil față de anul trecut când a fost foarte fragilă. Acum veți reuși să dați dovadă de diplomație și să vă comportați exemplar, astfel încât persoana iubită de va reîndrăgosti de voi.

De asemenea, animalul vostru de dragoste, Cocoșul, este bine aspectat în acest an, deci nu aveți de ce să vă faceți griji în legătură cu fericirea în căminul conjugal.

Acesta este anul de grație în care sunteți încurajați de astre să faceți o mișcare grandioasă în ceea ce privește relația sentimentală. Dragostea plutește în aer, se întrevăd cereri în căsătorie, declarații de dragoste.

Sunt posibile turbulențe la capitolul afectiv în lunile Februarie, Aprilie, Iunie, Septembrie și Octombrie 2020.

Descoperă previziunile pentru horoscop 2020!

A venit momentul mult așteptat să luați din nou în propriile mâini frâiele situației financiare. Vor fi persoane în jurul vostru care vă vor susține cu sfaturi, idei, relații sau cu bani, pentru a vă îndeplini idealurile.

Vor fi și perioade mai dificile, în care veți avea impresia că banii vă curg printre degete, cum ar fi de pe 7 Octombrie până pe 8 Noiembrie.

Pentru a vă feri de cheltuieli nejustificate, încercați atunci să investiți în bunuri care nu își pierd valoarea în timp (obiecte de artă, proprietăți imobiliare).

În general, pe parcursul acestui an veți reuși să fiți cu plățile la zi, în plus veți reuși să mențineți echilibrul între muncă și viața de familie.

În ceea ce privește robustețea și sănătatea la nivel fizic, sunt posibile afecțiuni ale pielii (acnee, dermatită, alergii), sau afecțiuni ale aparatului respirator (viroze, răceli).

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să consumați excesul de energie pe un sport, pentru a nu o îndrepta asupra celor din jur într-un mod agresiv.

Amulete 2020 pentru zodia Dragon

Purtați permanent Amuleta pentru ajutor, breloc cu silaba Tara, remediu de protectie, succes in indeplinirea dorintelor

Bijuterii pentru zodia Dragon în 2020

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Dragon 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!