Zodiac chinezesc Cocos 2020 sanatate, horoscop chinezesc sanatate

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: datorită faptului că energia pozitivă a stelei Norocului vă supraveghează, în acest

an problemele de sănătate nu vor apărea.

Energia pozitivă a stelei Norocului vă veghează starea de sănătate, ceea ce înseamnă că problemele de sănătate nu vă vor da prea mari bătăi de cap.

Totuși, cum în sectorul zodiacal ajunge o cantitate mare de energie specifică elementului foc, vă puteți aștepta la boli acute ce vizează sistemul respirator (viroze, rinite, febră).

De asemenea, stresul va fi mare în acest an și ar fi bine să vă protejați sănătatea inimii, respectiv să nu faceți efort prelungit, să evitați să vă grăbiți sau să vă asumați responsabilități pe care știți că nu le puteți onora, pentru a evita atacurile de panică.

În perioada Mai-Iunie 2020, ar fi bine să mergeți la medic pentru a vă face anumite investigații de rutină, analize ale sângelui.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca în acest an plin de activități și schimbări să evitați excesele alimentare pentru a nu deranja sistemul digestiv și a nu vă trezi că ați luați în greutate peste noapte.

Sunt posibile accidentări și mici intervenții chirurgicale în lunile Mai și Octombrie 2020, încercați fiți mult mai atenți în trafic și acasă, în ceea ce privește manevrarea obiectelor ascuțite pentru a preveni pierderea de sânge.

2020 poate aduce anumite dezechilibre energetice pe partea fizică și psihică, steaua Sabiei roșii vă poate crea ceva probleme. Suferințele vor fi și de natură afectivă, posibil din cauza faptului că partenerul încearcă să profite de bunătatea voastră.

Afecțiuni pot să apară și pe sistemul circulator (varice, cuperoză, accidente vasculare).

În concluzie, în ceea ce privește sănătatea, totul ar putea fi bine dacă o să vă concentrați atenția pe partea de prevenție.

Încercați să vă adaptați programul de lucru, astfel încât să vă rămână timp și pentru relaxare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!