Zodiac chinezesc Cocos 2020 dragoste, horoscop chinezesc dragoste

Previziuni pentru anul 2020 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: pentru nativii Cocoș, anul 2020 aduce un val puternic de energie

și pot reconsolida relația cu persoana iubită.

Cu steaua Romantismului prezentă în sectorul zodiacal, ce ar putea merge rău la acest capitol? Vă puteți aștepta la armonie, bună-înțelegere.

Cei care sunteți singuri puteți spera la întâlnirea cu cineva special, care să vă conducă la altar mai repede decât vă imaginați.

Totul este să nu vă grăbiți, asigurați-vă că ați luat decizia cea mai potrivită pe termen lung.

Pe de altă parte, nu vă faceți prea multe griji, nu criticați, pentru că sufletul pereche s-ar putea să fie chiar în fața voastră.

Nativii Cocoș care sunt deja într-o relație, ar fi bine să profite de valul de energie favorablă, pentru a reconsolida relația cu partenerul de viață.

Va fi important să vă focalizați atenția pe activități comune, menite să stimuleze flacăra pasiunii, iar recompensele le veți primi în dormitor.

Poate că nu ar strica să readuceți magia iubirii înapoi în viața voastră.

Chiar dacă, pe partea financiară și profesională veți fi mai activi ca niciodată, cât poate fi de greu să vă rezervați timp pentru cei dragi, copii? Nu uitați că bogăția nu înseamnă numai bani, ci și amintiri de neuitat cu cei pe care îi iubiți.

În acest an, nu trebuie să vă faceți griji, partenerul de viață vă va fi alături, indiferent de alegerile pe care le veți face, prin urmare, acesta nu vă va dezamăgi. Poate că la un moment dat, ar fi bine să-i faceți un cadou substanțial, ca expresie a ceea ce simțiți față de el.

Gestul vostru nu va fi uitat și relația va trece la un nou nivel de profunzime și respect.

Dacă în trecut voi sau partenerul iubit nu ați fost prea sinceri, acum se pare că secretele vor ieși la suprafață. Încercați să vă folosiți de energia stelei Inteligenței pentru a rezolva cu mai multă înțelepciune problema și a vă asigura că noaptea dormiți în același pat cu acesta. În caz contrar, riscați să ajungeți la divorț, separare.

Riscul de trădare, infidelitate, certuri, va fi mai mare în lunile Mai, Iulie, Septembrie 2020, mai ales că șarmul personal va fi potențat de steaua Romantismului.

Încercați să nu dați curs tentațiilor cu două picioare, s-ar putea să realizați spre finele anului că acestea v-au adus mai mult stres decât beneficii.

În concluzie, se pare că sunteți cea mai norocoasă zodie în anul 2020, al Șobolanului de metal, prin urmare, încercați să dați din nou valoare relației cu cel drag, să uitați de dezamăgirile din trecut pentru a beneficia de un prezent înfloritor la capitolul dragoste.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.