Zodiac chinezesc Capra 2020 sanatate, horoscop chinezesc sanatate

Previziuni 2020 pentru nativii Capră pentru starea de sănătate: în anul 2020, e posibil să treceți prin perioade în care să susțineți examene, ceea ce vă

va solicita organismul. Recomandat este să nu vă stresați și să fiți relaxați.

Echilibrul la nivelul acestui capitol se va obține în 2020, în special dacă o să acordați multă atenție relaxării.

În sectorul zodiacal, vine o energie care se amplifică pe zona ficat-vezică biliară, prin urmare, dacă veți opta pentru un program dezorganizat și epuizant, veți avea de-a face cu afecțiuni la nivelul articulațiilor, brațelor și picioarelor.

Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că în perioadele Februarie-Martie 2020, Noiembrie-Decembrie 2020 se pot acutiza afecțiunile digestive, colită, balonare, indigetie, creșterea nivelului de colesterol, iar la nivel psihic posibil că veți fi încercați de stări inexplicabile de nervozitate, furie, agresivitate.

Însă, dacă o să țineți cont de mesajele pe care vi le trimite corpul și veți asculta de intuiție, veți reuși să evitați suferința.

Încercați să vă consumați excesul de energie negativă pe un sport, înnot, jogging.

Cum în sectorul zodiacal aveți prezentă Steaua Succesului Academic, s-ar putea să treceți în anul 2020 prin perioade în care să fie necesar să vă pregătiți pentru anumite examene, prin urmare se întrevede tendința de a vă suprasolicita organismul.

Încercați să nu vă lăsați copleșiți de stres, cel mai bine ar fi să vă relaxați mai mult.

Este de evitat ca în lunile Februarie, Mai, Septembrie, Noiembrie 2020, să programați intervenții chirurgicale, deoarece pot să apară complicații.

Dacă veți dori să începeți o dietă sau să adoptați un stil de viață sănătos, lunile de primăvară 2020, februarie și Martie sunt potrivite pentru acest demers, dar și luna Octombrie 2020.

Riscul major de îngrășare apare în luna August 2020, când va fi necesar să evitați excesele alimentare.

La nivel spiritual, Universul vă va susține din plin cu energie favorabilă evoluției, posibil că veți descoperi un nou curent religios sau vă veți întălni cu mentorul spiritual pe care îl așteptați de un timp anume.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.