Zodiac chinezesc Cal 2020 sanatate, horoscop chinezesc sanatate

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: la capitolul sănătate, nativii Cal s-ar putea să nu stea prea bine în acest an, natura

impulsivă și tendința de a-i suprasolicita vor fi puse la încercare de stresul cotidian.

La capitolul sănătate, nativii Cal s-ar putea să nu stea prea bine în acest an, natura lor impulsivă și tendința de a-i suprasolicita vor fi puse la încercare de stresul cotidian.

Dacă vă numărați printre cei care suferă din dragoste sau din pricina lipsei banilor, riscați vă atrageți boli sau să vă confruntați cu afecțiuni cronice nerezolvate în trecut.

Cel mai vizat va fi sistemul digestiv (balonare, gastrite, ulcer, dureri abdominale) și sistemul cardio-respirator (aritmie cardiacă, senzație de sufocare, accident vascular).

Se înrevede risc crescut de îngrășare din pricina exceselor alimentare la care vă predispune steaua Încăntării. Sauna și postul nu vor da roadele pe care le așteptați, adică nu vor duce la o scădere semnificaticvă în greutate, dimpotrivă.

Cel mai bine ar fi să apelați la înnot și jogging pentru a vă menține silueta. Dacă veți dori să țineți o dietă, ar fi bine să o începeți în lunile August –Septembrie 2020.

Riscul de cancer este major în acest an, astrele aduc un val de energie negativă care favorizează deregări ale sănătății corpului. Atenția va trebui să cadă asupra menținerii armoniei și echilibrului la nivel emoțional.

Nu ezitați să apelați la un specialist în terapii alternative, yoga, pentru a reuși să treceți cu bine de provocările anului 2020.

Ar fi bine ca încă de la începutul anului 2020 să fiți atenți la semnalele pe care vi le dă corpul (dureri, emoții și gânduri negative), să nu neglijați vizitele la medic pentru a depista din timp posibilele probleme de sănătate.

La nivel psihic, veți fi influențați negativ de steaua Calamităților, care vă poate predispune la instabilitate emoțională, plâns, durere sufletească, anxietate, depresie.

Energia bolilor adusă de steaua 2 în casa zodiei voastre va fi însoțită și de energia stelei Previziunilor, de aceea șansele de a întâlni terapeutul, tratamentul potrivit sunt mari.

Pentru nativele Cal care doriți să rămâneți însărcinate se întrevăd probleme cu sarcina, complicații, sângerări sau dificultăți în a concepe un copil.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți cât mai atente cu propriul corp, să evitați stresul și munca excesivă.

Prin urmare, pentru nativii Cal, 2020 este un an al evoluției, al maturizării, însă nu trebuie să vă faceți griji, cu toții la un moment dat suntem testați de Univers și până la urmă reușim să ne adaptăm.

Remedii feng shui sanatate pentru zodia Cal în anul 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.