Zodiac chinezesc 2020 Cal. Horoscop chinezesc 2020 Cal

Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026. Anul 2020 este bun pentru a face afaceri împreună cu

cei din familie, de la care veți atrage ajutor.

Cu toate că în sectorul zodiacal beneficiați de steaua Floarea dragostei, din pricina formării aspectului de ciocnire cu Șobolanul, zodia anului 2020, dacă sunteți deja într-o relație vă puteți aștepta la episoade dramatice în dragoste: certuri, schimbări bruște de situații, neînțelegeri cu partenerii de viață.

Am putea spune că în acest an Universul vine să vă testeze răbdarea și iubirea necondiționată, să sperăm că energia pozitivă a stelei Virtutea Lunară o să vă protejeze de drame emoționale, depresie, crize de personalitate.

Vezi ce îți rezervă astrele în 2020!!! Horoscop 2020!

Anul 2020 nu vă promite că totul va fi bine, pentru a reuși să treceți cu bine de provocările pe care vi le rezervă astrele în dragoste, va fi necesar să amplificați iubirea și răbdarea.

Situația financiară ar putea fi bună pentru voi în acest an, steaua Previziunilor tranzitează sectorul vostru zodiacal și vă promite creșterea șanselor de reușită în afaceri.

Anul 2020 este bun pentru a face afaceri împreună cu cei din familie, de la care veți atrage ajutor.

Spre finele anului 2020 este posibil să aveți anumite dificultăți în ceea ce privește autocontrolul și puterea de concentrare, nu este exclus să vă pierdeți timp și bani, din cauza energiei bolilor care este în sectorul vostru zodiacal în acest an.

Încercați să folosiți acest an pentru a vă focaliza pe alte aspecte ale vieții, cum ar fi cuplu sau sănătate.

La capitolul sănătate, nativii Cal s-ar putea să nu stea prea bine în acest an, natura lor impulsivă și tendința de a se suprasolicita vor fi puse la încercare de stresul cotidian.

Cel mai bine ar fi să apelați la înnot și jogging pentru a vă menține silueta. Dacă veți dori să țineți o dietă, ar fi bine să o începeți în lunile August –Septembrie 2020.

Ar fi bine ca încă de la începutul anului 2020 să fiți atenți la semnalele pe care vi le dă corpul (dureri, emoții și gânduri negative), să nu neglijați vizitele la medic pentru a depista din timp posibilele probleme de sănătate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Cal 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!