Obiecte feng shui pentru zodia Bivol in 2020

În acest an norocul vostru ține de bani, afaceri. Veți primi acum tot sprijinul financiar de care aveți nevoie, dar în plus veți acorda și sprijin celor din

jur. 2020 este un an bun pentru a vă afirma.

Traversați un an mai dificil la capitolul sentimental. Excesul de energie negativă va veni din combinarea energiei elementelor de apă și de pământ în sectorul zodiacal, care va aduce cu sine confuzie, lipsă de încredere în sine, de unde și dorința de a-l ataca verbal pe cel drag.

Pe de altă parte, combinarea armonioasă cu Șobolanul, zodia anului 2020, va face ca dragostea să intre pe un făgaș normal în perioada Decembrie 2020 - Ianuarie 2021. În acest an, norocul vostru ține de bani, afaceri.

Veți primi acum tot sprijinul financiar de care aveți nevoie, dar în plus veți acorda și sprijin celor din jur. 2020 este un an bun pentru a vă afirma.

Obiecte feng shui pentru zodia Bivol în 2020

Așezați în zona de Nord-Est a livingului sau a biroului, la alegere, unul sau mai multe din remediile feng shui de mai jos:

Statueta Kwan Kung

Set cu zeii Fuk Luk Sau

Bijuterii pentru zodia Bivol in 2020

Remedii feng shui pentru casă și birou

Așezați în zona de Nord-est din living sau din birou:

  • o icoană argintată
  • obiecte din metal (boluri, vaze, statuete care ilustrează învingători etc.)
  • 6 sfere din cristal de cuarț alb, așezate într-un bol din metal
  • tablou cu un munte, turnul Eiffel, Statuia libertății, sportivi care câștigă competiții (în afară de sporturile care implică agresivitate: box, lupte etc.)
  • tablou sau decorațiuni cu mașini de lux, avioane, păsări de culoare albă
  • cupe și medalii din metal, diplome
  • poze personale puse în rame de culoare aurie, argintie, albă, neagră

În anul 2020, nu folosiți în Nord-Est:

  • plante de interior

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.