Zodiac chinezesc 2020 Bivol, horoscop Bivol sanatate

Previziuni pentru anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: Steaua Sabia zburătoare aduce în sectorul zodiacal o energie nefavorabilă,

care se poate materializa în probleme ginecologice, dar și răniri, pierdere de sânge, stres.

Bolile acute și cele cu transmitere vă vor scoate în acest an din zona de confort.

Steaua Sabia zburătoare aduce în sectorul zodiacal o energie nefavorabilă, care se poate materializa în probleme ginecologice, dar și răniri, pierdere de sânge, stres.

Este posibil să suportați unele operații în luna Iunie 2020, pe fondul prezenței energiei pierderilor în sectorul zodiacal.

Însă ducele de Jupiter din acest an, Șobolanul, vă avantajează, aduce o energie vindecătoare care vă poate ajuta în procesul de refacere sau de pregătire pentru o intervenție chirurgicală.

Unii dintre voi veți avea impresia că nu mai faceți față vieții, se întrevăd ceva probleme cu controlul presiunii arteriale și curăţarea corpului de toxine (balonare, constipație, răceală).

Ideal ar fi să eliminați cauzele stresului, munca în exces, efortul exagerat între orele 17:00-21:00.

Emoțiile negative vă vor da de furcă și în anumite perioade ale anului, cum ar fi cele din 7 Iunie – 8 August 2020, când vă vor împiedica să trăiți viața cu bucurie.

Pentru a reuși să vă mențineți sănătatea la cote cât mai ridicate, va fi necesar să vă curățați corpul într-un mod constant şi natural, lăsând să iasă afară nervozitatea și supărarea reprimate.

Va fi foarte important să stabiliți o relaţie bună cu lumea voastră interioară, să scăpați de frici și gânduri obsesive care provoacă neliniște.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să apelați la un specialist în tehnici alternative, psiholog etc.

Mulți nativi Bivol veți căuta scopul vieții pe Pământ, plus că o să fiți susținuți de Steaua Spiritualității în vederea evoluției personale.

Produse pentru sanatate pentru zodia Bivol in 2020

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.