Zodiac chinezesc 2020 Bivol, horoscop Bivol sănătate

Previziuni pentru anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: Steaua Sabia zburătoare aduce în sectorul zodiacal o energie nefavorabilă,

care se poate materializa în probleme ginecologice, dar și răniri, pierdere de sânge, stres.

Bolile acute și cele cu transmitere vă vor scoate în acest an din zona de confort.

Steaua Sabia zburătoare aduce în sectorul zodiacal o energie nefavorabilă, care se poate materializa în probleme ginecologice, dar și răniri, pierdere de sânge, stres.

Este posibil să suportați unele operații în luna Iunie 2020, pe fondul prezenței energiei pierderilor în sectorul zodiacal.

Însă ducele de Jupiter din acest an, Șobolanul, vă avantajează, aduce o energie vindecătoare care vă poate ajuta în procesul de refacere sau de pregătire pentru o intervenție chirurgicală.

Loading...

Unii dintre voi veți avea impresia că nu mai faceți față vieții, se întrevăd ceva probleme cu  controlul presiunii arteriale și curăţarea corpului de toxine (balonare, constipație, răceală).

Ideal ar fi să eliminați cauzele stresului, munca în exces, efortul exagerat între orele 17:00-21:00.

Emoțiile negative vă vor da de furcă și în anumite perioade ale anului, cum ar fi cele din 7 Iunie – 8 August 2020, când vă vor împiedica să trăiți viața cu bucurie.

Pentru a reuși să vă mențineți sănătatea la cote cât mai ridicate, va fi necesar să vă curățați corpul într-un mod constant şi natural, lăsând să iasă afară nervozitatea și supărarea reprimate.

Va fi foarte important să stabiliți o relaţie bună cu lumea voastră interioară, să scăpați de frici și gânduri obsesive care provoacă neliniște.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să apelați la un specialist în tehnici alternative, psiholog etc.

Mulți nativi Bivol veți căuta scopul vieții pe Pământ, plus că o să fiți susținuți de Steaua Spiritualității în vederea evoluției personale.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. În acest an norocul
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine
Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.