Horoscop chinezesc 2020 Bivol dragoste, casatorie si relatii

Previziuni 2020 pentru zodia chinezeasca Bivol dragoste: traversați un an mai dificil la capitolul sentimental, unii nativi aleg relatii extraconjugale

Însă decât să vă preocupați de problemele partenerului și să-l criticați pentru fiecare greșeală pe care o face (vă confruntați cu cele 3 Ucideri anuale), mai bine v-ați focaliza pe renovarea casei, terminarea unor lucrări începute de ceva vreme.

Excesul de energie negativă va veni din combinarea energiei elementelor de apă și de pământ în sectorul zodiacal, care va aduce cu sine confuzie, lipsă de încredere în sine, de unde și dorința de a-l ataca verbal pe cel drag.

Încercați să vă programați încă de la începutul anului cât mai multe vacanțe, concedii, pentru a ieși din zona de confort de acasă și a vă consuma într-un mod constructiv excesul de energie.

Putem sublinia faptul că zodia Cal, animalul vostru de dragoste nu este bine aspectat în acest an și de aceea vă puteți aștepta la probleme în relațiile de lungă durată.

Aici va fi necesar să dizolvați tensiunile pe care le-ați lăsat nerezolvate cu ajutorul unor discuții clare cu partenerul. Comunicarea va trebui să fie pe un ton conciliant, pentru a nu se ajunge la certuri de mari proporții, separare.

Pe de altă parte, combinarea armonioasă cu Șobolanul, zodia anului 2020, va face ca dragostea să intre pe un făgaș normal în perioada Decembrie 2020 - Ianuarie 2021.

Cei care sunteți singuri, puteți spera la întâlnirea surprinzătoare cu sufletul pereche. Acest favor este scos la iveală de prezența stelei Soare (Sun) în sectorul zodiacal. Energia stelei Soare vă va face să vă doriți o relație bazată pe respect reciproc.

Veți vedea că încă de la începutul închegării relației veți impune limite clare, însă acest lucru va fi necesar, pentru a se evita anumite discuții în contradictoriu legate de respectarea spațiului propriu.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să încercați să vă relaxați mai mult împreună cu partenerul și să faceți împreună cu acesta activitățile care vă sunt pe plac.

La nivel amoros, este posibil să vă confruntați cu o energie care vine în avalanșă, de aceea spre finele anului 2020 nu veți mai rezista, veți dori să vă îndepliniți anumite fantezii amoroase (în cuplu, în grup).

Aveți mare grijă să nu-l răniți pe partener, mai ales dacă vă gândiți la ceva extraconjugal (steaua Sabiei zburătoare).

Lunile cele mai dificile la acest capitol vor fi Mai, Iulie, Octombrie 2020.

Pentru a activa energia succesului, a reușitelor astrologul ZODIACOOL ne recomandă să așezăm în zona de Nord-est a livingului, biroului activatori feng shui care sporesc energia stelei 1:

- Statueta cu Buddha vesel auriu

- Clopoței de vânt din metal, cu 6 tuburi goale la mijloc

- Țestoasa dragon cu Ru Yi

- Vasul Prosperității

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.