Zodiac chinezesc 2020 Bivol, horoscop chinezesc Bivol pentru anul 2020

Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. În acest an norocul vostru ține de bani, afaceri. 2020 este un an bun pentru a vă

afirma.

Traversați un an mai dificil la capitolul sentimental. Excesul de energie negativă va veni din combinarea energiei elementelor de apă și de pământ în sectorul zodiacal, care va aduce cu sine confuzie, lipsă de încredere în sine, de unde și dorința de a-l ataca verbal pe cel drag.

Pe de altă parte, combinarea armonioasă cu Șobolanul, zodia anului 2020, va face ca dragostea să intre pe un făgaș normal în perioada Decembrie 2020 - Ianuarie 2021.

În acest an norocul vostru ține de bani, afaceri. Veți primi acum tot sprijinul financiar de care aveți nevoie, dar în plus veți acorda și sprijin celor din jur. 2020 este un an bun pentru a vă afirma.

De asemenea, ar fi bine să încercați să lucrați în avans la unele proiecte pentru a reuși să vă lăsați mai multe zile libere pentru partenerul de viață.

Nativi Bivol, atenție!!!
A apărut Horoscop 2020!!!

Bolile acute și cele cu transmitere vă vor scoate în acest an din zona de confort. Este posibil să suportați unele operații în luna Iunie 2020, pe fondul prezenței energiei pierderilor în sectorul zodiacal.

Emoțiile negative vă vor da de furcă și în anumite perioade ale anului, cum ar fi ce din 7 Iunie – 8 August 2020, când vă vor împiedica să trăiți viața cu bucurie.

Continut Sponsorizat
loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Bivol 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.