Horoscop chinezesc 2020 Bivol

Horoscop chinezesc 2020 Bivol, ani pentru nativii Bivoli: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Traversați un an mai dificil la capitolul sentimental. Excesul de energie negativă va veni din combinarea energiei elementelor de apă și de pământ în sectorul zodiacal. Acestea aduc cu sine confuzie, lipsă de încredere în sine, de unde și dorința de a-l ataca verbal pe cel drag.

Horoscop chinezesc 2020 Bivol, perioadele anului

Pe de altă parte, combinarea armonioasă cu Șobolanul, zodia anului 2020, va face ca dragostea să intre pe un făgaș normal în perioada Decembrie 2020 - Ianuarie 2021.

Afla ce zodie esti

Ce zodie sunt in zodiacul chinezesc?

În Horoscop chinezesc 2020 Bivol, în acest an norocul vostru ține de bani, afaceri. Veți primi acum tot sprijinul financiar de care aveți nevoie, 2020 este un an bun pentru a vă afirma.

De asemenea, ar fi bine să lucrați în avans la unele proiecte pentru a reuși să vă lăsați mai multe zile libere pentru a le petrece cu partenerul de viață.

Atentionari in horoscop chinezesc 2020 Bivol

Bolile acute vă vor scoate în acest an din zona de confort. Este posibil să suportați unele operații în luna Iunie 2020, pe fondul prezenței energiei pierderilor în sectorul zodiacal.

Emoțiile negative vă vor da de furcă și în anumite perioade ale anului, cum ar fi ce din 7 Iunie – 8 August 2020.

Alege butonul de mai jos pentru Horoscop chinezesc 2020 Bivol dragoste, bani sau sănătate.

Amulete 2020 zodia chinezeasca Bivol

Pentru a activa energia succesului, se recomandă să așezăm în zona de Nord-est a livingului, biroului activatori feng shui:

- Steagul victoriei

- Elefant cu trompa în sus de culoare aurie sau albă

- Vasul Prosperității

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Bivol 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!