Horoscop chinezesc 2019 Tigru sănătate

Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: La capitolul sănătate, Tigrii nu vor suferi de probleme majore. Totuși, ar fi bine

să nu facă excese alimentare, pentru a nu-și deranja funcția digestivă (stomac, ficat). În plus, prezența stelei Blood knife în sectorul zodiacal al Tigrilor poate atrage intervenții chirurgicale sau mici accidente. Ar fi indicat ca Tigrii să-și facă în acest an 1-2 teste de sânge, pentru a se informa despre starea lor de sănătate și, dacă este cazul, să trateze din timp.

Pe de altă parte, Tigrii se vor bucura de energia pozitivă adusă de steaua oportunităților cerești, care le va da posibilitatea de a rezolva probleme mai vechi de sănătate, de a găsi un terapeut și un tratament bun.

La nivel psihic, cum partea sentimentală va fi mai prost aspectată, nu este exclus să sufere și chiar să ajungă la depresie.

În 2019, este important ca Tigrii să opteze pentru atingerea obiectivelor principale într-un mod cât mai ușor, pentru a nu-și epuiza rezervele de energie vitală și a nu atrage boli. Cel mai bine ar fi să facă totul cu răbdare, pe etape și să își acorde suficient timp pentru relaxare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.