Zodiac chinezesc 2019 TIGRU, horoscop chinezesc DRAGOSTE, căsătorie și relații

Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă, totul va decurge mai bine în căminul conjugal, atâta vreme

cât nativii Tigru vor face pași prudenți în organizarea timpului liber, nu se vor suprasolicita la muncă și își vor programa din timp vacanțele.Nu este exclus ca Tigrii să creadă că norocul i-a lăsat baltă. Posibil ca abia spre sfârșitul lui 2019 să devină mai puternici din punct de vedere emoțional și să depășească această criză afectivă în care s-au adâncit în prima jumătate a anului.

Astrologul ZODIACOOL îi atenționează pe cei care sunt singuri că trebuie să fie atenți dacă se vor implica într-o relație, deoarece vor avea de luptat cu fluxul negativ de energie adus de steaua 2, care îi poate împiedica să-și găsească un partener stabil de viață. Iar în cazul în care se căsătoresc în 2019, nu este exclus ca Tigrii să fie forțați, de la serviciu sau de alte circumstanțe, să stea la distanță de persoana iubită. Unii Tigri pot să divorțeze din motive mărunte. Ambele situații vor atrage o tristețe greu de suportat pentru Tigri.

Totuși pentru bărbații Tigru există unele speranțe de menținere a bunăstării pe plan afectiv, prin steaua Moon (luna) care îi poate favoriza pe cei singuri să-și găsească sufletul pereche, însă care atrage și posibilitatea de a se îndrăgosti de femei mai în vârstă. Situațiile sunt multiple și acum depinde de fiecare nativ ce va alege pentru el.

Este de remarcat aici prezența stelei Sky horse (Calul cerului sau Calul călător) care aduce energia instabilității (călătorii, mutări, plecări în străinătate cu serviciu), ceea ce îi va face pe Tigri să stea la distanță de cei dragi. Astfel ajung să se simtă și mai singuri.

Astrologul ZODIACOOL recomandă ca nativii din zodia Tigru să facă eforturi să nu dramatizeze totul și să nu își facă așteptări prea mari în ceea ce privește partea sentimentală, pentru a nu cădea în depresie, anxietate și dezamăgire.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.