Zodiac chinezesc 2019 TIGRU, horoscop chinezesc DRAGOSTE, căsătorie și relații

Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații: Însă, totul va decurge mai bine în căminul conjugal, atâta vreme

cât nativii Tigru vor face pași prudenți în organizarea timpului liber, nu se vor suprasolicita la muncă și își vor programa din timp vacanțele.Nu este exclus ca Tigrii să creadă că norocul i-a lăsat baltă. Posibil ca abia spre sfârșitul lui 2019 să devină mai puternici din punct de vedere emoțional și să depășească această criză afectivă în care s-au adâncit în prima jumătate a anului.

Astrologul ZODIACOOL îi atenționează pe cei care sunt singuri că trebuie să fie atenți dacă se vor implica într-o relație, deoarece vor avea de luptat cu fluxul negativ de energie adus de steaua 2, care îi poate împiedica să-și găsească un partener stabil de viață. Iar în cazul în care se căsătoresc în 2019, nu este exclus ca Tigrii să fie forțați, de la serviciu sau de alte circumstanțe, să stea la distanță de persoana iubită. Unii Tigri pot să divorțeze din motive mărunte. Ambele situații vor atrage o tristețe greu de suportat pentru Tigri.

Loading...

Totuși pentru bărbații Tigru există unele speranțe de menținere a bunăstării pe plan afectiv, prin steaua Moon (luna) care îi poate favoriza pe cei singuri să-și găsească sufletul pereche, însă care atrage și posibilitatea de a se îndrăgosti de femei mai în vârstă. Situațiile sunt multiple și acum depinde de fiecare nativ ce va alege pentru el.

Este de remarcat aici prezența stelei Sky horse (Calul cerului sau Calul călător) care aduce energia instabilității (călătorii, mutări, plecări în străinătate cu serviciu), ceea ce îi va face pe Tigri să stea la distanță de cei dragi. Astfel ajung să se simtă și mai singuri.

Astrologul ZODIACOOL recomandă ca nativii din zodia Tigru să facă eforturi să nu dramatizeze totul și să nu își facă așteptări prea mari în ceea ce privește partea sentimentală, pentru a nu cădea în depresie, anxietate și dezamăgire.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: este un an în care o
Este un semn zodiacal ce debordează de energii yang, de acțiune. Nu se potolește cu una cu două
Este perfecționist și inflexibil când vine vorba de ideile și de planurile sale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.