Zodiac chinezesc 2019 ȘOBOLAN, horoscop SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: La nivel fizic, este posibil ca în acest an 2019 să aveți parte de mici accidente la brațe

sau picioare, este prezentă steaua Sword edge (Muchia sabiei) pentru zodia Șobolan. De asemenea, ar trebui să vă protejați sănătatea ficatului, să nu neglijați programul regulat de somn și să încercați pe cât posibil să nu vă înfuriați atunci când vă confruntați cu situații dificile. În plan emoțional, s-ar putea ca la un moment dat să suferiți pentru că nu primiți destulă atenție.

Primul impuls va fi să comunicați în mod sarcastic. Respingerea de la cei din jur și atitudinea ostilă vă poate crea probleme de sănătate.

Psihic, veți da dovadă de mai multă creativitate, ceea ce vă va ajuta să ieșiți din situațiile limită, dar și să faceți planuri de succes cu mari satisfacții pe plan profesional și financiar.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.