Zodiac chinezesc 2019 ȘOBOLAN, horoscop DRAGOSTE, căsătorie și relații

Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în prim plan în relația de cuplu, acești nativi se îndrăgostesc

ori sunt ceruți în căsătorie. Pe plan amoros, veți fi mai activi, iar pasiunea și dorința vor reveni în viața voastră, după încercatul an 2018, când ați fost supuși diverselor teste sentimentale. Anul Mistrețului vă invită să folosiți intuiția și să vă puneți în valoare talentele, bunele maniere, datorită stelei Peach blossom (Floare de piersic) care tranzitează sectorul Șobolanilor din zodiac chinezesc.

Energia pe care o aduce va face să vă îndrăgostiți la prima vedere, să manifestați încredere în sentimentele de afectivitate, iubire și compasiune, fără a vă mai fi teamă că veți fi răniți.

Pentru nativii singuri astrologul ZODIACOOL® face previziuni 2019, horoscop dragoste : pentru cei care vor un partener interesat de o relație de lungă durată este posibil ca sorții să fie de partea voastră, dacă socializați mai mult și nu vă închideți în casă.

Steaua Floare de piersic aduce energia necesară pentru a deveni mai populari în anturaj, ceea ce va fi un avantaj în cazul în care vă doriți să atrageți o relație de cuplu, unii vor avea parte de o cerere în căsătorie .

Să nu uităm că veți fi și testați de Univers, prin intermediul stelei Salty pool (Piscina sărată), care vă poate face să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie și să vă implicați doar în relații de scurtă durată.

Prin urmare, fiți cu băgare de seamă pentru cine vă deschideți inima.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.