Zodiac chinezesc 2019 ȘOBOLAN, horoscop BANI, muncă și afaceri

Previziuni pentru Șobolan, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Pe plan financiar, nativii Șobolan vor fi ghidați în 2019 de steaua Comandantului,

pe care o activează zodia anuală, Mistrețul de pământ. Aceasta are o energie benefică, determinând nativii să fiți mai motivați, corecți și perseverenți. Ar fi bine să folosească această energie pentru a dezvolta o afacere proprie, deoarece ea va scoate la lumină spiritul antreprenorial, va spori autoritatea și astfel vor atrage o bună reputație. Este momentul să acționeze cu mai mult curaj și încredere în reușită.

Tot datorită prezenței acestei stele benefice nativii Șobolan nu ar trebui să își facă griji în ceea ce privește situația financiară, deoarece banii vor veni mai ușor decât anul precedent.

Loading...

Ar fi de remarcat faptul că în anul 2019, în casa zodiei beneficiază de influența pozitivă a stelei Sun (Soare), care îi va face pe cei din jur să îi privească într-o lumină favorabilă, ca pe adevărați lideri de succes. Însă, această stea aduce și responsabilitatea de a avea preocupări pentru binele altora, nu numai de cel propriu. În caz contrar, ea poate crește riscul de pierderi financiare! În aceste condiții, anul 2019 va ajuta nativii Șobolan să atragă karmă pozitivă în viitor, urmând ca roadele să apară în anii următori.

Este de amintit și steaua The Duks arrival (Sosirea Ducelui), datorită căreia nativii vor deveni mai populari, vor atrage admirația și atenția multor oameni, care vor tinde să pună accent pe părerile acestora.

Pe de altă parte, în sectorul zodiacal este prezentă și steaua Sabia agresivă, care poate ajuta nativii să își asume riscuri, ce pot aduce profituri financiare din surse neașteptate. Trebuie să țină cont însă că această stea nu este benefică dacă nativii sunt plini de sine, cu un spirit rebel sau sunt impulsivi din fire. În acest caz, ar fi recomandat ca nativii Șobolan să fie mai atenți decât de obicei la felul în care comunică, pentru a nu-i ofensa pe cei din jur.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Foarte încăpățânat, bine organizat, devine un bun afacerist sau politician încă din anii
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Se implică în viața de familie cu mult respect

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.