Zodiac chinezesc 2019 ȘOBOLAN, horoscop BANI, muncă și afaceri

Previziuni pentru Șobolan, zodiac chinezesc 2019, pentru domeniul financiar: Pe plan financiar, nativii Șobolan vor fi ghidați în 2019 de steaua Comandantului,

pe care o activează zodia anuală, Mistrețul de pământ. Aceasta are o energie benefică, determinând nativii să fiți mai motivați, corecți și perseverenți. Ar fi bine să folosească această energie pentru a dezvolta o afacere proprie, deoarece ea va scoate la lumină spiritul antreprenorial, va spori autoritatea și astfel vor atrage o bună reputație. Este momentul să acționeze cu mai mult curaj și încredere în reușită.

Tot datorită prezenței acestei stele benefice nativii Șobolan nu ar trebui să își facă griji în ceea ce privește situația financiară, deoarece banii vor veni mai ușor decât anul precedent.

Ar fi de remarcat faptul că în anul 2019, în casa zodiei beneficiază de influența pozitivă a stelei Sun (Soare), care îi va face pe cei din jur să îi privească într-o lumină favorabilă, ca pe adevărați lideri de succes. Însă, această stea aduce și responsabilitatea de a avea preocupări pentru binele altora, nu numai de cel propriu. În caz contrar, ea poate crește riscul de pierderi financiare! În aceste condiții, anul 2019 va ajuta nativii Șobolan să atragă karmă pozitivă în viitor, urmând ca roadele să apară în anii următori.

Este de amintit și steaua The Duks arrival (Sosirea Ducelui), datorită căreia nativii vor deveni mai populari, vor atrage admirația și atenția multor oameni, care vor tinde să pună accent pe părerile acestora.

Pe de altă parte, în sectorul zodiacal este prezentă și steaua Sabia agresivă, care poate ajuta nativii să își asume riscuri, ce pot aduce profituri financiare din surse neașteptate. Trebuie să țină cont însă că această stea nu este benefică dacă nativii sunt plini de sine, cu un spirit rebel sau sunt impulsivi din fire. În acest caz, ar fi recomandat ca nativii Șobolan să fie mai atenți decât de obicei la felul în care comunică, pentru a nu-i ofensa pe cei din jur.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.