Zodiac chinezesc 2019 ȘARPE, horoscop chinezesc 2019 DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi bine dacă nativii Șarpe ar încerca să fie mai discreți,

pentru a nu-și face partenerii de viață să sufere și a nu atrage certuri inutile. În acele relații care nu mai funcționează, unii vor fi la un pas de divorț, separare, însă acest lucru practic le va fi de folos, pentru că vor avea răgazul de a se gândi la ce-și doresc cu adevărat de la o relație de cuplu, urmând ca în anul următor să se implice cu toată responsabilitatea pentru a îmbunătăți viața, pe plan afectiv.

În schimb, pentru cei singuri, anul 2019 va aduce dragoste la prima vedere și posibilitatea de a testa mai mulți parteneri, pentru ca în final să-l aleagă pe cel mai potrivit. Totuși, pentru a nu fi dezamăgiți, ar fi bine să nu își facă așteptări suprarealiste despre anumite persoane, să nu creadă tot ce aud și să-și testeze partenerii înainte de a lua decizia de a se căsători sau de a se muta împreună.

Gelozia și posesivitatea vor pune stăpânire pe unii nativi Șarpe, iar respingerea ar putea fi cea mai grea lovitură pentru ego-ul lor în acest an. Prin urmare, astrologul ZODIACOOL® recomandă celor care sunt implicați în relații de lungă durată cu nativi Șarpe să-i privească în acest an cu mai multă compasiune și înțelegere, să le ofere mai multă afectivitate și apreciere decât de obicei. Doar în acest fel, cei din zodia Șarpe se vor simți în siguranță și scenele de gelozie vor fi mai puține.

S-ar putea ca nativii din Șarpe să aibă tendința să cheltuie prea mult, steaua Consumatorului invitându-i constant la shopping. Dacă vor cheltui banii pe o renovare, mașină nouă sau casă, acești bani nu vor fi considerați o pierdere, ci o bună investiție de viitor.

Pe plan sentimental, cei din zodia Șarpe ar putea să atingă echilibrul în acest an, dacă vor încerca să-și consume excesul de energie prin activități noi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.