Zodiac chinezesc 2019 ȘARPE, horoscop chinezesc 2019 DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi bine dacă nativii Șarpe ar încerca să fie mai discreți,

pentru a nu-și face partenerii de viață să sufere și a nu atrage certuri inutile. În acele relații care nu mai funcționează, unii vor fi la un pas de divorț, separare, însă acest lucru practic le va fi de folos, pentru că vor avea răgazul de a se gândi la ce-și doresc cu adevărat de la o relație de cuplu, urmând ca în anul următor să se implice cu toată responsabilitatea pentru a îmbunătăți viața, pe plan afectiv.

În schimb, pentru cei singuri, anul 2019 va aduce dragoste la prima vedere și posibilitatea de a testa mai mulți parteneri, pentru ca în final să-l aleagă pe cel mai potrivit. Totuși, pentru a nu fi dezamăgiți, ar fi bine să nu își facă așteptări suprarealiste despre anumite persoane, să nu creadă tot ce aud și să-și testeze partenerii înainte de a lua decizia de a se căsători sau de a se muta împreună.

Loading...

Gelozia și posesivitatea vor pune stăpânire pe unii nativi Șarpe, iar respingerea ar putea fi cea mai grea lovitură pentru ego-ul lor în acest an. Prin urmare, astrologul ZODIACOOL® recomandă celor care sunt implicați în relații de lungă durată cu nativi Șarpe să-i privească în acest an cu mai multă compasiune și înțelegere, să le ofere mai multă afectivitate și apreciere decât de obicei. Doar în acest fel, cei din zodia Șarpe se vor simți în siguranță și scenele de gelozie vor fi mai puține.

S-ar putea ca nativii din Șarpe să aibă tendința să cheltuie prea mult, steaua Consumatorului invitându-i constant la shopping. Dacă vor cheltui banii pe o renovare, mașină nouă sau casă, acești bani nu vor fi considerați o pierdere, ci o bună investiție de viitor.

Pe plan sentimental, cei din zodia Șarpe ar putea să atingă echilibrul în acest an, dacă vor încerca să-și consume excesul de energie prin activități noi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2020 pe plan financiar: în anul
Steaua 7 aduce o energie negativă, care predispune la necazuri. În anul 2020, steaua 7 se se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.