Zodiac chinezesc MISTREȚ 2019, horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: Astrele nu avertizează în legătură cu apariția unor probleme majore în ceea ce

privește sănătatea nativilor Mistreț, însă există unele aspecte care ar trebui luate în seamă. Vorbim despre prezența stelei Marele Duce în sectorul lor zodiacal ce îi poate predispune pe aceștia la apariția unor emoții negative, depresie, presiune, stres. La începutul lui 2019, când vitalitatea nativilor va fi la cote maxime, nu sunt aspecte importante pentru starea de sănătate.

Spre finele anului însă, în perioada toamnă-iarnă, s-ar putea ca nativii Mistreț să nu ducă un stil de viață sănătos, din pricina tendinței de a face excese, cum ar fi consumul de alcool. Această predispoziție nu este deloc întâmplătoare, ei fiind atrași în aceaste conjucturi de aspectul negativ Pedeapsă a sinelui, Mistreț-Mistreț. Desigur, nu toți nativii Mistreț vor avea de luptat cu aceast flux negativ de energie, însă cei care sunt implicați în afaceri sau au un job care presupune participarea la diverse evenimente și întruniri sociale, vor fi primii vizați.

Ar trebui să acorde o atenție deosebită semnalelor pe care corpul le transimite și să meargă la medic ori de câte ori simt dureri sau disconfort fizic, psihic ori emoțional.

De asemenea, ar fi bine pentru ei să recurgă la o dietă adecvată și să se odihnească mai mult. Doar în acest fel vor scăpa de influența negativă a stelei Punmalul însângerat, care îi poate predispune la accidentări și chiar operații chirurgicale complicate.

O idee bună ar fi și să meargă cel puțin într-o vacanță la mare și una la munte, pentru a-și întări sistemul imunitar și a elimina stresul.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.