Zodiac chinezesc MISTREȚ 2019, horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate

Astrele nu avertizează în legătură cu apariția unor probleme majore în ceea ce privește sănătatea nativilor Mistreț, însă există unele aspecte care ar trebui luate în seamă. Vorbim despre prezența stelei Marele Duce în sectorul lor zodiacal ce îi poate predispune pe aceștia la apariția unor emoții negative, depresie, presiune, stres.

La începutul lui 2019, când vitalitatea nativilor va fi la cote maxime, nu sunt aspecte importante pentru starea de sănătate , însă spre finele anului, în perioada toamnă-iarnă, s-ar putea ca nativii Mistreț să nu ducă un stil de viață sănătos, din pricina tendinței de a face excese, cum ar fi consumul de alcool. Această predispoziție nu este deloc întâmplătoare, ei fiind atrași în aceaste conjucturi de aspectul negativ Pedeapsă a sinelui, Mistreț-Mistreț. Desigur, nu toți nativii Mistreț vor avea de luptat cu aceast flux negativ de energie, însă cei care sunt implicați în afaceri sau au un job care presupune participarea la diverse evenimente și întruniri sociale, vor fi primii vizați.

Ar trebui să acorde o atenție deosebită semnalelor pe care corpul le transimite și să meargă la medic ori de câte ori simt dureri sau disconfort fizic, psihic ori emoțional.

De asemenea, ar fi bine pentru ei să recurgă la o dietă adecvată și să se odihnească mai mult. Doar în acest fel vor scăpa de influența negativă a stelei Punmalul însângerat, care îi poate predispune la accidentări și chiar operații chirurgicale complicate.

O idee bună ar fi și să meargă cel puțin într-o vacanță la mare și una la munte, pentru a-și întări sistemul imunitar și a elimina stresul.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Dragoste și relații bărbatul Mistreț, Horoscop zodia Mistreț
Își răsfață din plin persoana iubită, dar cere în schimb fidelitate, pentru că este o fire
Dragoste și relații femeia Mistreț,Horoscop chinezesc Mistreț.
Aduce în familie un profund sentiment de securitate
Zodiac chinezesc MISTREȚ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.