Zodiac chinezesc MISTREȚ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații: în 2019, nativii singuri ar putea să se îndrăgostească la prima vedere de

cineva în zodia Capră, Iepure sau Tigru, deoarece lângă aceștia se vor simți cel mai bine și își vor putea vedea visele împlinite. Pe cât posibil este de evitat formarea cuplului Șarpe-Mistreț, însă și această combinație poate fi utilă pentru cei care vor să scape în timp scurt de karma negativă emoțional și sentimental. Eliminarea karmei negative se va face prin suferință, partenerii având de învățat lecții dure.

Pe termen lung, însă, o astfel de relație are șanse de evoluție.

Nu este exclus ca în cazul în care nativii Mistreț vor suferi din dragoste să fie tentați să-și înece amarul în alcool. Astrologul ZODIACOOL® recomandă să nu dea curs acestui tip de comportament, pentru că riscă să devină ușor o obișnuiță. Nu le va fi ușor să se împotrivească impulsului de a consuma alcool în exces, deoarece vor fi implicați în aspectul astral negativ de Pedeapsă a sinelui Mistreț-Mistreț, care îi determină să-și facă rău cu bună știință.

Loading...

În ceea ce privește relaționarea, în general nativii Mistreț sunt foarte sociabili și înțelegători din fire, dar în 2019 vor deveni ușor aroganți și irascibili, lucru care îi poate face să rămână fără o parte din prieteni. Steaua Marele Duce vine în sectorul lor zodiacal și face o selecție, prin urmare nativii Mistreț au șanse să rămână în relații bune numai cu cei care îi cunosc cu adevărat și îi susțin necondiționat.

În concluzie, pentru nativii Mistreț, anul 2019 va fi din anumite puncte de vedere mai neobișnuit decât anii trecuți, însă aceștia se pot baza pe natura lor pacifistă și pe norocul de a găsi rezolvare pentru orice problemă.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: Astrele nu
Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie
Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.