Zodiac chinezesc MISTREȚ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații: în 2019, nativii singuri ar putea să se îndrăgostească la prima vedere de

cineva în zodia Capră, Iepure sau Tigru, deoarece lângă aceștia se vor simți cel mai bine și își vor putea vedea visele împlinite. Pe cât posibil este de evitat formarea cuplului Șarpe-Mistreț, însă și această combinație poate fi utilă pentru cei care vor să scape în timp scurt de karma negativă emoțional și sentimental. Eliminarea karmei negative se va face prin suferință, partenerii având de învățat lecții dure.

Pe termen lung, însă, o astfel de relație are șanse de evoluție.

Nu este exclus ca în cazul în care nativii Mistreț vor suferi din dragoste să fie tentați să-și înece amarul în alcool. Astrologul ZODIACOOL® recomandă să nu dea curs acestui tip de comportament, pentru că riscă să devină ușor o obișnuiță. Nu le va fi ușor să se împotrivească impulsului de a consuma alcool în exces, deoarece vor fi implicați în aspectul astral negativ de Pedeapsă a sinelui Mistreț-Mistreț, care îi determină să-și facă rău cu bună știință.

În ceea ce privește relaționarea, în general nativii Mistreț sunt foarte sociabili și înțelegători din fire, dar în 2019 vor deveni ușor aroganți și irascibili, lucru care îi poate face să rămână fără o parte din prieteni. Steaua Marele Duce vine în sectorul lor zodiacal și face o selecție, prin urmare nativii Mistreț au șanse să rămână în relații bune numai cu cei care îi cunosc cu adevărat și îi susțin necondiționat.

În concluzie, pentru nativii Mistreț, anul 2019 va fi din anumite puncte de vedere mai neobișnuit decât anii trecuți, însă aceștia se pot baza pe natura lor pacifistă și pe norocul de a găsi rezolvare pentru orice problemă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.