Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 sănătate pentru nativii din zodia Maimuță: Maimuțele sunt de obicei pline de energie și debordează de sănătate , numai că în 2019 vor

trebui să învețe cum să-și dozeze resursele, pentru a face față stresului. Energia tumultoasă adusă de steaua Inteligenței în casa zodiei Maimuță îi va face pe nativi să-și dorească să găsească noi metode pentru a restabili pacea interioară. Prin urmare, vor fi atrași de domeniile oculte, religie și activități precum meditație sau yoga, care întradevăr le vor ajuta să se echilibreze și să-și recapete vigoarea.

Totuși, programul solicitant pe care și-l vor stabili unii nativi Maimuță la locul de muncă îi va face să intre la un moment dat în necazuri legate de sănătate. Posibil să fie nevoiți să meargă mai des la spital, să aibă grijă de cineva mai în vârstă sau pentru a-și face analize.

Cei care au o vârstă înaintată sau suferă de afecțiuni cronice ar trebui să încerce să adopte un stil de viață sănătos, benefic pentru sistemul digestiv.

Activitățile sportive moderate vor fi de folos pentru ca nativii Maimuță să treacă de anul 2019 cu bine. De asemenea, astrologul ZODIACOOL vă recomandă plimbările în natură, jogging-ul.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.