Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Maimuță pentru starea de sănătate

Maimuțele sunt de obicei pline de energie și debordează de sănătate , numai că în 2019 vor trebui să învețe cum să-și dozeze resursele, pentru a face față stresului.

Energia tumultoasă adusă de steaua Inteligenței în casa zodiei Maimuță îi va face pe nativi să-și dorească să găsească noi metode pentru a restabili pacea interioară. Prin urmare, vor fi atrași de domeniile oculte, religie și activități precum meditație sau yoga, care întradevăr le vor ajuta să se echilibreze și să-și recapete vigoarea.

Totuși, programul solicitant pe care și-l vor stabili unii nativi Maimuță la locul de muncă îi va face să intre la un moment dat în necazuri legate de sănătate. Posibil să fie nevoiți să meargă mai des la spital, să aibă grijă de cineva mai în vârstă sau pentru a-și face analize.

Cei care au o vârstă înaintată sau suferă de afecțiuni cronice ar trebui să încerce să adopte un stil de viață sănătos, benefic pentru sistemul digestiv.

Activitățile sportive moderate vor fi de folos pentru ca nativii Maimuță să treacă de anul 2019 cu bine. De asemenea, astrologul ZODIACOOL vă recomandă plimbările în natură, jogging-ul.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.