Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: în 2019, viața de familie nu va fi punctul forte al celor din zodia Maimuță, fiind tentați să

înșele partenerul, atât pentru a demonstra că se pot elibera de stresul cotidian, cât și din cauza plictiselii. Vor ajunge să-și pună căsătoria în pericol în cazul în care cei dragi nu le vor aprecia eforturile, nu îi vor complimenta și nu le vor face cadouri. Cei care sunt într-o relație cu nativi Maimuță, deoarece trebuie să se îngrijească de bunăstarea lor emoțională și să le dea sentimentul de stabilitate.

În caz contrar, nativii Maimuță se vor simți frustrați și vor dori să părăsească relația.

Loading...

Șarmul proverbial al celor din zodia Maimuță va fi la cote scăzute în acest 2019, iar dacă aceștia vor alege să aibă aventuri de o noapte, totul va ieși la suprafață, va aduce conflicte și le va afecta buna reputație.

Astrologul ZODIACOOL® recomandă nativilor singuri să fie atenți cu cine intră în relație. Ar fi bine să aleagă parteneri care gândesc la fel și au aceleași convingeri cu ei, pentru a reuși să dezvolte o relație de cuplu în care să existe buna înțelegere.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Este fericit numai când atrage atenția. Are mâna largă și îi place să meargă la
Previziuni 2020 sănătate pentru nativii din zodia Maimuță: Miamuțele se confruntă cu
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.