Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: în 2019, viața de familie nu va fi punctul forte al celor din zodia Maimuță, fiind tentați să

înșele partenerul, atât pentru a demonstra că se pot elibera de stresul cotidian, cât și din cauza plictiselii. Vor ajunge să-și pună căsătoria în pericol în cazul în care cei dragi nu le vor aprecia eforturile, nu îi vor complimenta și nu le vor face cadouri. Cei care sunt într-o relație cu nativi Maimuță, deoarece trebuie să se îngrijească de bunăstarea lor emoțională și să le dea sentimentul de stabilitate.

În caz contrar, nativii Maimuță se vor simți frustrați și vor dori să părăsească relația.

Șarmul proverbial al celor din zodia Maimuță va fi la cote scăzute în acest 2019, iar dacă aceștia vor alege să aibă aventuri de o noapte, totul va ieși la suprafață, va aduce conflicte și le va afecta buna reputație.

Astrologul ZODIACOOL® recomandă nativilor singuri să fie atenți cu cine intră în relație. Ar fi bine să aleagă parteneri care gândesc la fel și au aceleași convingeri cu ei, pentru a reuși să dezvolte o relație de cuplu în care să existe buna înțelegere.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.