Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc BANI

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri

Se prefigurează un an plin de vești bune pentru nativii Maimuță, care vor avea ocazia să-și demonstreze pregătirea profesională, ambiția și capacitatea de muncă la serviciu.

În prima parte a anului 2019, vor avea parte de vitalitate și vor avea șanse reale să evolueze în carieră. Cei din zodia Maimuță vor fi protejați de energia benefică a stelei Virtutea cerească, ceea ce înseamnă că la capitolul financiar vor înregistra o creștere a venitului.

Pentru nativii Maimuță care sunt în căutarea unui nou loc de muncă, în 2019 au șanse de a găsi un serviciu potrivit, bine remunerat, însă acesta nu va putea fi păstrat pentru o perioadă îndelungată de timp, din cauza energiei dezastrelor care le traversează sectorul zodiacal.

În a doua parte a anului 2019, cei din zodia Maimuță vor fi victime ale întârzierilor și obstacolelor de tot felul. În plus, nici nu vor mai avea energia necesară pentru a face față problemelor, lucru care s-ar putea să îi enerveze la culme.

Se recomandă ca nativii Maimuță să-și facă în acest an un plan bine stabilit și să acționeze cu hotărâre din primele luni, pentru a nu fi nevoite să facă aceste demersuri la finele lui 2019, moment în care interviurile și negocierile vor fi în defavorarea lor. Aici vor fi susținuți de steaua Strategie, care are o energie benefică și le conferă o aură de lider și capacitatea de a face strategii de succes.

Desigur, în 2019 cei din Maimuță vor trebui să renunțe la egoism, să fie corecți în deciziile pe care le iau și să analizeze din timp ce impact ar putea avea acțiunile lor asupra carierei altora.

Cei care activează în politică, vor avea succes numai dacă vor susține interesele comunității, iar în caz contrar vor atrage pierderi materiale importante. Nu este exclus ca cei care sunt manipulatori și excesiv de oportuniști din fire să atragă pe parcursul anului persoane care să profite de vanitatea de care dau dovadă și să facă bani pe seama lor, de ceea se recomandă prudență în relaționarea cu ceilalți.

Este posibil să descopere în acest an că pot valorifica mai multe surse de venit, să își dorească să deschidă o afacere nouă, însă nu trebuie să se grăbească, ci să facă planurile în această perioadă și pașii pregătitori, urmând ca în anul 2020 să demareze în forță proiectul.

În privința banilor, nativii Maimuță vor dori să cheltuie mai mulți bani pentru a-și satisface anumite plăceri, modalitate prin care cred că vor umple anumite goluri de pe plan sentimental. Însă astrologul ZODIACOOL le recomandă să nu arunce cu bani în stânga și în dreapta, deoarece energia stelei Furturilor îi va afecta negativ. Ar fi bine să aștepte până vom trece în anul Șobolanului, 2020, pentru a face investiții, cum ar renovarea casei sau achiziționarea unei noi mașini, mai ales dacă este necesar un credit.

Loading...

Având în vedere că sectorul zodiacal primește un flux de energie și de la steaua Inteligenței, cei din zodia Maimuță nu ar trebui să-și piardă încrederea în sine și să își concentreze în acest 2019 eforturile pentru a învăța ceva nou pe partea profesională, iar în anii următori să-și folosească noile cunoștințe pentru a face investiții profitabile.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Maimuță pentru dragoste și relații. Șarmul proverbial
Zodia MAIMUTA. BARBATUL Maimuta Bani, Horoscop chinezesc.
Este foarte orgolios când vine vorba de bani. Se descurcă minunat în afaceri
Zodia MAIMUTA. BARBATUL Maimuta, Dragoste. Horoscop chinezesc
Este fericit numai când atrage atenția. Are mâna largă și îi place să meargă la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.