Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc BANI

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: Se prefigurează că 2019 va fi un an plin de vești bune pentru nativii

Maimuță, care vor avea ocazia să-și demonstreze pregătirea profesională, ambiția și capacitatea de muncă la serviciu. În prima parte a anului 2019, vor avea parte de vitalitate și vor avea șanse reale să evolueze în carieră. Cei din zodia Maimuță vor fi protejați de energia benefică a stelei Virtutea cerească, ceea ce înseamnă că la capitolul financiar vor înregistra o creștere a venitului.

Pentru nativii Maimuță care sunt în căutarea unui nou loc de muncă, în 2019 au șanse de a găsi un serviciu potrivit, bine remunerat, însă acesta nu va putea fi păstrat pentru o perioadă îndelungată de timp, din cauza energiei dezastrelor care le traversează sectorul zodiacal.

Loading...

În a doua parte a anului 2019, cei din zodia Maimuță vor fi victime ale întârzierilor și obstacolelor de tot felul. În plus, nici nu vor mai avea energia necesară pentru a face față problemelor, lucru care s-ar putea să îi enerveze la culme.

Se recomandă ca nativii Maimuță să-și facă în acest an un plan bine stabilit și să acționeze cu hotărâre din primele luni, pentru a nu fi nevoite să facă aceste demersuri la finele lui 2019, moment în care interviurile și negocierile vor fi în defavorarea lor. Aici vor fi susținuți de steaua Strategie, care are o energie benefică și le conferă o aură de lider și capacitatea de a face strategii de succes.

Desigur, în 2019 cei din Maimuță vor trebui să renunțe la egoism, să fie corecți în deciziile pe care le iau și să analizeze din timp ce impact ar putea avea acțiunile lor asupra carierei altora.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Maimuță: ani: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992,
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Maimuță: ani: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.