Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc BANI

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: Se prefigurează că 2019 va fi un an plin de vești bune pentru nativii

Maimuță, care vor avea ocazia să-și demonstreze pregătirea profesională, ambiția și capacitatea de muncă la serviciu. În prima parte a anului 2019, vor avea parte de vitalitate și vor avea șanse reale să evolueze în carieră. Cei din zodia Maimuță vor fi protejați de energia benefică a stelei Virtutea cerească, ceea ce înseamnă că la capitolul financiar vor înregistra o creștere a venitului.

Pentru nativii Maimuță care sunt în căutarea unui nou loc de muncă, în 2019 au șanse de a găsi un serviciu potrivit, bine remunerat, însă acesta nu va putea fi păstrat pentru o perioadă îndelungată de timp, din cauza energiei dezastrelor care le traversează sectorul zodiacal.

În a doua parte a anului 2019, cei din zodia Maimuță vor fi victime ale întârzierilor și obstacolelor de tot felul. În plus, nici nu vor mai avea energia necesară pentru a face față problemelor, lucru care s-ar putea să îi enerveze la culme.

Se recomandă ca nativii Maimuță să-și facă în acest an un plan bine stabilit și să acționeze cu hotărâre din primele luni, pentru a nu fi nevoite să facă aceste demersuri la finele lui 2019, moment în care interviurile și negocierile vor fi în defavorarea lor. Aici vor fi susținuți de steaua Strategie, care are o energie benefică și le conferă o aură de lider și capacitatea de a face strategii de succes.

Desigur, în 2019 cei din Maimuță vor trebui să renunțe la egoism, să fie corecți în deciziile pe care le iau și să analizeze din timp ce impact ar putea avea acțiunile lor asupra carierei altora.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.