Zodiac chinezesc 2019 IEPURE, horoscop chinezesc Iepure SĂNĂTATE

Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau Iepurii cu sănătatea în 2019: Anul Mistrețului nu le va da de

furcă Iepurilor în ceea ce privește sănătatea. Totuși, dacă aceștia își vor epuiza toate resursele de energie vitală pe activități legate de planul profesional și financiar, va apărea riscul de viroze, infecții, probleme cu pielea sau alergii. Pentru unii Iepuri, 2019 le va aduce probleme cu digestia, constipații, balonare, din pricina stresului acumulat la locul de muncă.

Pe de altă parte, satisfacția rezultatelor pe care le vor obține îi vor determina pe nativii Iepure să reducă problemele de sănătate cauzate de stresul de la locul de muncă.

Dacă sunt probleme de sănătate mai vechi care au fost trecute cu vederea, acum ar trebui să devină prioritară rezolvarea lor, pentru că neglijența îi va costa scump. Aici, astrologul ZODIACOOL® anunță prezența stelei Dragon Pool în sectorul zodiacal, care vine să tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește sănătatea pentru aceștia.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.