Zodiac chinezesc 2019 Iepure, Horoscop Dragoste Iepure

Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața nativilor Iepure. În 2019 Iepurii vor încerca să rezolve treburile

pe care le-au trecut cu vederea anul trecut, cum ar fi renovările, schimbările de design interior. Astrologul ZODIACOOL® îi anunță că vor face toate acestea cu entuziasm, pentru a aduce un aer prospăt în relație și pentru a da startul unui etape noi, plecând de la sentimente profunde de afectivitate. Senzualitatea și pasiunea vor apărea din nou, iar toate problemele emoționale vor rămâne în domeniul trecutului.

Anul 2019 nu îi va forța pe Iepuri să facă vreun compromis major. Totul va decurge de la sine sau vor întâlni metori care să le ofere sfaturi bune, bazate pe experiențele lor din viața de cuplu. Totul va fi minunat în relația nativului Iepure și toate acestea vor fi posibile datorită prezenței Stelei norocului divin care tranzitează în anul 2019 semnul Iepure din zodiac chinezesc .

Pentru nativii singuri, apar șanse reale de căsătorie sau de dragoste la prima vedere, deoarece se află în calea fluxului de energie divină adus de steaua 6, a norocului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.