Zodiac Chinezesc Iepure. Horoscop Chinezesc zodia Iepure 2019

Previziuni anul 2019 zodia Iepure: ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. Anul Mistrețului de pământ îi va găsi pe nativii Iepure mai relaxați

și mai răsfățați de soartă decât până atunci. După un 2018 mai puțin spectaculos la acest capitol, dragostea se întoarce în viața Iepurilor. În prima parte a anului 2019, vor mai avea de rezolvat unele probleme legate de dragoste și partenerul de viață, însă vor găsi repede soluțiile potrivite pentru a elimina frustrarea și a crea o atmosferă armonioasă în căminul conjugal.

Carisma Iepurilor va atinge cote maxime și vor putea folosi acest atu pentru a-și fascina jumătatea.

A venit timpul ca Iepurii să își îndreptate din nou atenția asupra celor dragi din familie și a partenerilor de viață și nu vor lipsi weekend-urile speciale în locații romantice sau întrunirile de familie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Iepure 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.