Zodiac chinezesc 2019 Iepure, horoscop dragoste pentru zodia Iepure

Pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc 2019 vine cu previziuni pentru dragoste, căsătorie și relații**

Ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Anul Mistrețului de pământ îi va găsi pe nativii Iepure mai relaxați și mai răsfățați de soartă decât până atunci. După un 2018 mai puțin spectaculos la acest capitol, dragostea se întoarce în viața Iepurilor.

În prima parte a anului 2019, vor mai avea de rezolvat unele probleme legate de dragoste și partenerul de viață, însă vor găsi repede soluțiile potrivite pentru a elimina frustrarea și a crea o atmosferă armonioasă în căminul conjugal. Carisma Iepurilor va atinge cote maxime și vor putea folosi acest atu pentru a-și fascina jumătatea.

A venit timpul ca Iepurii să își îndreptate din nou atenția asupra celor dragi din familie și a partenerilor de viață și nu vor lipsi weekend-urile speciale în locații romantice sau întrunirile de familie.

În 2019 Iepurii vor încerca să rezolve treburile pe care le-au trecut cu vederea anul trecut, cum ar fi renovările, schimbările de design interior. Astrologul ZODIACOOL® îi anunță că vor face toate acestea cu entuziasm, pentru a aduce un aer prospăt în relație și pentru a da startul unui etape noi, plecând de la sentimente profunde de afectivitate.

Erotismul și pasiunea vor apărea din nou, iar toate problemele emoționale vor rămâne în domeniul trecutului. Anul 2019 nu îi va forța pe Iepuri să facă vreun compromis major. Totul va decurge de la sine sau vor întâlni metori care să le ofere sfaturi bune, bazate pe experiențele lor din viața de cuplu. Totul va fi minunat în relația nativului Iepure și toate acestea vor fi posibile datorită prezenței Stelei norocului divin care tranzitează în anul 2019 semnul Iepure din zodiac chinezesc .

Pentru nativii singuri, apar șanse reale de căsătorie sau de dragoste la prima vedere, deoarece se află în calea fluxului de energie divină adus de steaua 6, a norocului.


În continuare afli Horoscop Iepure 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.