Zodiac chinezesc DRAGON 2019. Horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon

Universul le oferă Dragonilor șanse de a se maturiza. La nivel spiritual, vor fi influențați de steaua Spiritualității, care îi va face să aibă destul de des o dispoziție meditativă, să fie mai introvertiți, mai retrași. Aceste tendințe nu le sunt caracteristice Dragonilor, însă vor fi nevoiți să se adapteze la noile fluxuri astrale pentru a evolua.

Pe de altă parte, deoarece pe Dragoni îi tachinează fluxul negativ al energiei adusă de steaua accidentelor, 7, sunt posibile ceva probleme de sănătate, accidentări, suferință din pricina loviturilor, operații chirurgicale etc. Prin urmare, ar fi bine să încerce să fie atenți la locul de muncă, să nu amâne perioada de concediu până la sfârșitul anului, dimpotrivă să se relaxeze oricând prind o ocazie, pentru a nu suferi din cauza oboselii excesive și a stresului.

Astfel, Dragonii trebuie să fii atenți cu privire la sănătatea lor și ar fi indicate sesiuni periodice de recuperare fizică și psihică. Ocaziile de a ieși la plimbare vor veni, de aceea ar trebui să profite de ele pentru a restabili moralul și încrederea în sine.

În plus, astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe nativii Dragoni ca în 2019 să adopte un stil de viață sănătos, să aibă o dietă echilibrată, pentru a elimina riscul de boli.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.