Zodiac chinezesc DRAGON 2019. Horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: Universul le oferă Dragonilor șanse de a se maturiza. La nivel spiritual, vor fi

influențați de steaua Spiritualității, care îi va face să aibă destul de des o dispoziție meditativă, să fie mai introvertiți, mai retrași. Aceste tendințe nu le sunt caracteristice Dragonilor, însă vor fi nevoiți să se adapteze la noile fluxuri astrale pentru a evolua. Pe de altă parte, deoarece pe Dragoni îi tachinează fluxul negativ al energiei adusă de steaua zburătoare 7, a accidentelor.

Sunt posibile ceva probleme de sănătate, accidentări, suferință din pricina loviturilor, operații chirurgicale etc. Prin urmare, ar fi bine să încerce să fie atenți la locul de muncă, să nu amâne perioada de concediu până la sfârșitul anului, dimpotrivă să se relaxeze oricând prind o ocazie, pentru a nu suferi din cauza oboselii excesive și a stresului.

Astfel, Dragonii trebuie să fii atenți cu privire la sănătatea lor și ar fi indicate sesiuni periodice de recuperare fizică și psihică. Ocaziile de a ieși la plimbare vor veni, de aceea ar trebui să profite de ele pentru a restabili moralul și încrederea în sine.

În plus, astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe nativii Dragoni ca în 2019 să adopte un stil de viață sănătos, să aibă o dietă echilibrată, pentru a elimina riscul de boli.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.