Zodiac chinezesc 2019 DRAGON, horoscop DRAGOSTE, căsătorie și relații

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: Nativii singuri vor fi mai carismatici decât de obicei și vor fi remarcați ușor de

ceilalți, așa că pot spera la o relație reușită și chiar la căsătorie. Pentru asta, astrologul ZODIACOOL® recomandă că ar fi bine să iasă cât mai des, să socializeze. Pe de altă parte, Dragonii vor fi afectați de steaua Consumatorului, care îi va face să fie frivoli cu banii, să cheltuiască mult pentru plăceri, vacanțe, lucruri scumpe și orice consideră ei că îi poate face fericiți.

Nu ar trebui să-și facă prea multe griji din cauza acestei tendințe, deoarece în acest fel se pare că Universul vrea să le aline suferințele prin care au fost nevoiți să treacă anul trecut, așa că puțin răsfăț acum le va face bine.

Sunt posibile unele compromisuri din partea Dragonilor pentru a-și păstra relația existentă, astfel încât să nu fie acuzați că aruncă cu banii. Astrologul ZODIACOOL® recomandă nativilor din Dragon să dea dovadă de chibzuință și să achiziționeze bunuri de valoare.

În 2019 fidelitatea Dragonilor poate fi pusă la grea încercare, pentru că energia instabilității este adusă în sectorul zodiacal de steaua 7, care le va supune dragostea la teste.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.