Zodiac chinezesc 2019 DRAGON, horoscop DRAGOSTE, căsătorie și relații

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: Nativii singuri vor fi mai carismatici decât de obicei și vor fi remarcați ușor de sexul

opus, așa că pot spera la o relație reușită și chiar la căsătorie. Pentru asta, astrologul ZODIACOOL® recomandă că ar fi bine să iasă cât mai des, să socializeze. Pe de altă parte, Dragonii vor fi afectați de steaua Consumatorului, care îi va face să fie frivoli cu banii, să cheltuiască mult pentru plăceri, vacanțe, lucruri scumpe și orice consideră ei că îi poate face fericiți.

Nu ar trebui să-și facă prea multe griji din cauza acestei tendințe, deoarece în acest fel se pare că Universul vrea să le aline suferințele prin care au fost nevoiți să treacă anul trecut, așa că puțin răsfăț acum le va face bine.

Loading...

Sunt posibile unele compromisuri din partea Dragonilor pentru a-și păstra relația existentă, astfel încât să nu fie acuzați că aruncă cu banii. Astrologul ZODIACOOL® recomandă nativilor din Dragon să dea dovadă de chibzuință și să achiziționeze bunuri de valoare.

În 2019 fidelitatea Dragonilor poate fi pusă la grea încercare, pentru că energia instabilității este adusă în sectorul zodiacal de steaua 7, care le va supune dragostea la teste.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Previziuni 2020 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: alianța cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.