Horoscop chinezesc 2019 Dragon Dragoste

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste**

Ani: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.

Dacă în 2018 nativii din zodia Dragon au avut parte de ciocnirea dintre Dragon-Câine, în anul 2019 situația pe plan afectiv tinde să se îmbunătățească semnificativ.

Sectorul din zodiac chinezesc le va fi tranzitat de fluxul pozitiv a energiei Red matchmaker, una dintre cele mai bune stele de dragoste. Astfel, Dragonii vor fi favorizați de astre pentru a spori armonia pe plan afectiv și a atrage bunăstarea în relațiile cu cei dragi, prietenii, familia și copiii.

Nativii singuri vor fi mai carismatici decât de obicei și vor fi remarcați ușor de sexul opus, așa că pot spera la o relație reușită și chiar la căsătorie. Pentru asta ar fi bine să iasă cât mai des, să socializeze. Pe de altă parte, Dragonii vor fi afectați de steaua Consumatorului, care îi va face să fie frivoli cu banii, să cheltuiască mult pentru plăceri, vacanțe, lucruri scumpe și orice consideră ei că îi poate face fericiți. Nu ar trebui să-și facă prea multe griji din cauza acestei tendințe, deoarece în acest fel se pare că Universul vrea să le aline suferințele prin care au fost nevoiți să treacă anul trecut, așa că puțin răsfăț acum le va face bine. Sunt posibile unele compromisuri din partea Dragonilor pentru a-și păstra relația existentă, astfel încât să nu fie acuzați că aruncă cu banii. Ar fi bine să dea dovadă de chibzuință și să achiziționeze bunuri de valoare.

În 2019 fidelitatea Dragonilor poate fi pusă la grea încercare, pentru că energia instabilității este adusă în sectorul zodiacal de steaua 7, care le va supune dragostea la teste.


În continuare afli Horoscop Dragon 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.