Zodiac chinezesc COCOȘ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe de altă parte, energia stelei Floare de piersic îi poate face

pe unii nativii din Cocoș să devină infideli, să nu se poată abține de la flirt și aventuri de o noapte. S-ar putea ca escapadele lor amoroase să nu fie descoperite de partener, însă în cazul în care vor fi prinși, despărțirea va fi iminentă. Unii nativi Cocoș s-ar putea îndrăgosti de cine nu trebuie, cum ar fi de persoane deja căsătorite sau care au un interes financiar pentru ei.

Situațiile pot fi multiple, dar cert este că există riscul de a atrage relații de scurtă durată. Cu toate acestea, ar putea fi și un aspect pozitiv pentru cei care nu își doresc să-și asume mai multe responsabilități.

Loading...

Pentru nativii Cocoș implicați într-o relație, este recomandat de astrologul ZODIACOOL® să încerce să aprecieze mai mult pe persoana de lângă ei, pentru a-i câștiga toată încrederea. Pe de altă parte, cei implicați în relații de lungă durată cu naivi din zodia Cocoș ar trebuie să încerce să-i țină în frâu, în special pe durata evenimentelor sociale la care vor participa, unde aceștia vor avea ochii alunecoși.

Vor face cuceriri nu doar datorită șarmului personal, ci și a sufletui cald și bun, a felului în care vor comunica, iar această predispoziție le este adusă de steaua Romantismului.

Uneori, certurile ar putea să apară în căminul conjugal, disputele plecând de la diversele obiecte din casă ce să se strice atunci când se așteaptă mai puțin, iar cauza va fi energia provenită de la steaua Defectelor.

Spre finele anului 2019, nativii din Cocoș pot fi destul de greu de înțeles, mai ales dacă vor încerca să-și impună cu forța ideile în fața partenerului de viață (chiar dacă acestea sunt bune) sau vor încerca să-l schimbe pe acesta.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii Cocoș pentru muncă, carieră și afaceri: în ceea ce privește
Banii îl atrag ca un magnet, încât îi este greu să reziste tentației de a-i face și de a
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: datorită faptului că

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.