Zodiac chinezesc COCOȘ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe de altă parte, energia stelei Floare de piersic îi poate face

pe unii nativii din Cocoș să devină infideli, să nu se poată abține de la flirt și aventuri de o noapte. S-ar putea ca escapadele lor amoroase să nu fie descoperite de partener, însă în cazul în care vor fi prinși, despărțirea va fi iminentă. Unii nativi Cocoș s-ar putea îndrăgosti de cine nu trebuie, cum ar fi de persoane deja căsătorite sau care au un interes financiar pentru ei.

Situațiile pot fi multiple, dar cert este că există riscul de a atrage relații de scurtă durată. Cu toate acestea, ar putea fi și un aspect pozitiv pentru cei care nu își doresc să-și asume mai multe responsabilități.

Pentru nativii Cocoș implicați într-o relație, este recomandat de astrologul ZODIACOOL® să încerce să aprecieze mai mult pe persoana de lângă ei, pentru a-i câștiga toată încrederea. Pe de altă parte, cei implicați în relații de lungă durată cu naivi din zodia Cocoș ar trebuie să încerce să-i țină în frâu, în special pe durata evenimentelor sociale la care vor participa, unde aceștia vor avea ochii alunecoși.

Vor face cuceriri nu doar datorită șarmului personal, ci și a sufletui cald și bun, a felului în care vor comunica, iar această predispoziție le este adusă de steaua Romantismului.

Uneori, certurile ar putea să apară în căminul conjugal, disputele plecând de la diversele obiecte din casă ce să se strice atunci când se așteaptă mai puțin, iar cauza va fi energia provenită de la steaua Defectelor.

Spre finele anului 2019, nativii din Cocoș pot fi destul de greu de înțeles, mai ales dacă vor încerca să-și impună cu forța ideile în fața partenerului de viață (chiar dacă acestea sunt bune) sau vor încerca să-l schimbe pe acesta.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.