Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru satrea de sănătate: Nativii Capră ar putea să aibă ceva probleme la capitolul sănătate, din cauza naturii lor

fragile ce va fi pusă sub presiune de stresul cotidian. Astfel, dacă vor suferi din dragoste sau din pricina lipsei banilor, riscă să se îmbolnăvească. Primul vizat ar putea fi sistemul imunitar (posibile boli: infecții, viroze, răceli), apoi stomacul (posibile boli: gastrite, ulcer, dureri abdominale, tulburări digestive, probleme cu kilogramele în plus, din cauza exceselor alimentare).

Din acest motiv, ar fi bine ca încă de la începutul anului 2019 să acorde o atenție sporită stării de sănătate , să nu neglijeze vizitele la medic și să nu ignore semnalele pe care le dă corpul (dureri, emoții negative).

Loading...

La nivel psihic, nativii Capră vor fi influențați de fluxul negativ adus de steaua Cerul înlăcrimat, care le poate predispune la instabilitate emoțională, plâns, durere sufletească, anxietate, depresie.

Energia dezastrelor adusă de steaua 5 în casa zodiei Capră va fi însoțită și de energia spiritualității, care îi va predispune pe acești nativi la meditație, îi va face să-și pună întrebări existențiale (de ce au ajuns în anumite situații, de ce au atras anumite situații complicate, boli etc.).

Prin urmare, pentru nativii Capră 2019 este un an al evoluției, al maturizării, însă nu trebuie să-și facă griji, deoarece cu toții la un moment dat suntem testați de Univers și până la urmă reușim să învățăm lecțiile.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Iubește cu patimă, știe cum să-și ascundă șiretenia, cu multă eleganță și naturalețe,
Previziuni anul 2020 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,
Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.