Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru satrea de sănătate: Nativii Capră ar putea să aibă ceva probleme la capitolul sănătate, din cauza naturii lor

fragile ce va fi pusă sub presiune de stresul cotidian. Astfel, dacă vor suferi din dragoste sau din pricina lipsei banilor, riscă să se îmbolnăvească. Primul vizat ar putea fi sistemul imunitar (posibile boli: infecții, viroze, răceli), apoi stomacul (posibile boli: gastrite, ulcer, dureri abdominale, tulburări digestive, probleme cu kilogramele în plus, din cauza exceselor alimentare).

Din acest motiv, ar fi bine ca încă de la începutul anului 2019 să acorde o atenție sporită stării de sănătate , să nu neglijeze vizitele la medic și să nu ignore semnalele pe care le dă corpul (dureri, emoții negative).

La nivel psihic, nativii Capră vor fi influențați de fluxul negativ adus de steaua Cerul înlăcrimat, care le poate predispune la instabilitate emoțională, plâns, durere sufletească, anxietate, depresie.

Energia dezastrelor adusă de steaua 5 în casa zodiei Capră va fi însoțită și de energia spiritualității, care îi va predispune pe acești nativi la meditație, îi va face să-și pună întrebări existențiale (de ce au ajuns în anumite situații, de ce au atras anumite situații complicate, boli etc.).

Prin urmare, pentru nativii Capră 2019 este un an al evoluției, al maturizării, însă nu trebuie să-și facă griji, deoarece cu toții la un moment dat suntem testați de Univers și până la urmă reușim să învățăm lecțiile.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit