Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și relații. Totuși, ar fi bine ca nativii din Cal să reziste cât

mai mult impulsului de a cheltui foarte mulți bani pentru a le oferi celor dragi cadouri costisitoare, extravagante. În acest an cea mai importantă lecție pe care vor trebui să o învețe nativii din zodia Cal va fi că banii nu pot cumpăra dragostea și aprecierea celui drag. În anul 2019 nativii Cal vor beneficia de numeroase energii negative aduse în sectorul zodiacal de steaua certurilor.

Deși vor avea un flux negativ adus de energia stelei certurilor din sectorul zodiacal, celor din zodia Cal li se va ierta orice greșeală, deoarece beneficiază de protecție de la steaua Iertării, Sky Benevolence. Având în vedere prezența acestei stele, în cazul în care nativii Cal se vor lăsa provocați și vor da curs certurilor cu partenerii de viață, în final vor reuși să rezolve repede conflictele și să repare relația de cuplu într-un mod armonios.

Cu toate acestea, dacă se vor încăpățâna, vor cere prea mult de la partenerul iubit și nu vor oferi nimic în schimb, astrologul ZODIACOOL® avertizează că poate apare riscul ca tensiunile să scape de sub control și de a se ajunge în final la conflicte majore cu rezolvare doar pe cale legală, la tribunal.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.