Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cal la capitolul dragoste, căsătorie și relații. Totuși, ar fi bine ca nativii din Cal să reziste cât

mai mult impulsului de a cheltui foarte mulți bani pentru a le oferi celor dragi cadouri costisitoare, extravagante. În acest an cea mai importantă lecție pe care vor trebui să o învețe nativii din zodia Cal va fi că banii nu pot cumpăra dragostea și aprecierea celui drag. În anul 2019 nativii Cal vor beneficia de numeroase energii negative aduse în sectorul zodiacal de steaua certurilor.

Deși vor avea un flux negativ adus de energia stelei certurilor din sectorul zodiacal, celor din zodia Cal li se va ierta orice greșeală, deoarece beneficiază de protecție de la steaua Iertării, Sky Benevolence. Având în vedere prezența acestei stele, în cazul în care nativii Cal se vor lăsa provocați și vor da curs certurilor cu partenerii de viață, în final vor reuși să rezolve repede conflictele și să repare relația de cuplu într-un mod armonios.

Loading...

Cu toate acestea, dacă se vor încăpățâna, vor cere prea mult de la partenerul iubit și nu vor oferi nimic în schimb, astrologul ZODIACOOL® avertizează că poate apare riscul ca tensiunile să scape de sub control și de a se ajunge în final la conflicte majore cu rezolvare doar pe cale legală, la tribunal.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Plin de curaj, inteligent și cu o energie debordantă, se regenerează și își recapătă
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Datorită infinitei sale posibilități de regenerare iese din țărână precum pasărea Phoenix

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.