Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop chinezesc DRAGOSTE, căsătorie și relații

Previziuni Bivol 2019: ar fi bine să găsiți resursele interioare pentru a vă manifesta romantismul. Puteți, de exemplu, să vă răsfățați partenerul cu o

sesiune de shopping sau cu plimbări în locuri speciale. O idee ar fi să mergeți în acele locuri unde v-ați îndrăgostit, pentru a consolida relația. Nici în pat nu veți fi foarte activi. E posibil să vă eschivați de la partidele de amor, pe motiv că vă doare capul sau pur și simplu vă ignorați persoana iubită. E important să nu exagerați însă cu această atitudine, pentru că partenerul ar putea crede că-l înșelați.

Ceva șanse în 2019 au nativii singuri. Trebuie să aveți grijă la noile relații, deoarece ar putea veni cu numeroase frustrări. Nu este un an potrivit pentru a ține cont de intuiție, ci mai bine ați merge pe logică. Evitați oficializarea relației în anul Mistrețului, dacă sunteți deja implicați într-o relație.

Din cauza lipsei de vitalitate, va dispărea pofta de viață și astfel ocaziile sociale nu vă vor capta interesul. În plus, veți avea tendința să amânați întâlnirile romantice, din cauza fricii de a nu suferi sau a dezinteresului față de viața de cuplu.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.