Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop BANI, muncă și carieră

Previziuni pentru zodia Bivol, 2019, domeniul financiar: dacă în 2019 dragostea nu este bine aspectată, în plan financiar și profesional puteți atrage

multiple beneficii, datorită celor două stele care vă aduc energie favorabilă reușitei: Sky tresurer (Trezorierul cerului) și Gold cariadge (Trăsura de aur). Puteți face speculații financiare și investi în ceva nou. Totuși nu vă hazardați, pentru că din spate vă pândește Earth Robbery, o stea de furturi care vă poate face să pierdeți banii munciți în anii precedenți, mai ales dacă vă orientați spre investiții imobiliare.

Prin urmare, fiți cât mai vigilenți, nu vă lăcomiți, faceți investiții mai mici, dar mai sigure. În acest fel, veți reuși să vă mențineți într-o zonă de confort.

Loading...

Ar mai fi de amintit încă două stele favorabile, Heavenly officer și Bright hall, care vă pot determina să fiți mai autoritari, vă aduc anumite oportunități pe care le-ați putea transforma în bani.

Dacă doriți să vă schimbați serviciul, nu vă grăbiți să luați o decizie în acest sens. Anul 2019 va fi unul în care va fi necesar să nu vă încăpățânați, să vă păstrați calmul (una dintre calitățile zodiei voastre), pentru a face față la munca grea la care veți fi supuși. Stresul cotidian ar putea fi cel mai mare dușman al vostru în anul Mistrețului, iar dacă nu veți face eforturi pentru a ieși din rutină, la finele lui 2019 veți constata că au trecut 12 luni fără niciun progres semnificativ, ceea ce v-ar putea afecta încrederea în sine.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.