Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop BANI, muncă și carieră

Previziuni pentru zodia Bivol, 2019, domeniul financiar: dacă în 2019 dragostea nu este bine aspectată, în plan financiar și profesional puteți atrage

multiple beneficii, datorită celor două stele care vă aduc energie favorabilă reușitei: Sky tresurer (Trezorierul cerului) și Gold cariadge (Trăsura de aur). Puteți face speculații financiare și investi în ceva nou. Totuși nu vă hazardați, pentru că din spate vă pândește Earth Robbery, o stea de furturi care vă poate face să pierdeți banii munciți în anii precedenți, mai ales dacă vă orientați spre investiții imobiliare.

Prin urmare, fiți cât mai vigilenți, nu vă lăcomiți, faceți investiții mai mici, dar mai sigure. În acest fel, veți reuși să vă mențineți într-o zonă de confort.

Ar mai fi de amintit încă două stele favorabile, Heavenly officer și Bright hall, care vă pot determina să fiți mai autoritari, vă aduc anumite oportunități pe care le-ați putea transforma în bani.

Dacă doriți să vă schimbați serviciul, nu vă grăbiți să luați o decizie în acest sens. Anul 2019 va fi unul în care va fi necesar să nu vă încăpățânați, să vă păstrați calmul (una dintre calitățile zodiei voastre), pentru a face față la munca grea la care veți fi supuși. Stresul cotidian ar putea fi cel mai mare dușman al vostru în anul Mistrețului, iar dacă nu veți face eforturi pentru a ieși din rutină, la finele lui 2019 veți constata că au trecut 12 luni fără niciun progres semnificativ, ceea ce v-ar putea afecta încrederea în sine.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.