Horoscop chinezesc 2018 Tigru bani

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Tigru pentru bani, carieră și afaceri

Anii de Tigru: 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Aliați zodiacali: Cal și Câine
Prieten secret: Mistreț
Element zodie: Lemn
Sector: Nord-Est

Anul 2018 vine cu vibrații pozitive pentru nativii Tigru în ceea ce privește finanțele, pe care ce-i drept, le vor gestiona mult mai bine ca în anii trecuți. Energia bogăției va fi amplificată de combinația HoTu 3-8 în casa zodiei. Chiar dacă Tigrul nu își va putea ține sub control impulsivitatea și va fi mai mereu într-o dispoziție agresivă, totuși va reuși să facă progrese datorită spiritului competitiv dus până la extreme și al voinței de neclintit. Steaua celor 3 Stadii îi va ajuta să progreseze, să urce pe scara socială.

Nativii Tigru vor avea poate și momente când succesul îi va orbi și, ca urmare, se vor afișa în societate cu o aură de superioritate, care însă nu le va displăcea. Vor savura clipele când cei din jur se vor teme de ei și de autoritatea lor. Totuși, a nu se exagera cu infatuarea, deoarece aceasta îi poate costa timp și bani. A se păstra echilibrul și a se adopta o atitudine de recunoaștere față de cei care îi susțin, fie chiar și numai cu sfaturi.

Va reuși el să scape de predispoziția spre ceartă? Cel mai probabil că nu, ba mai mult, nu se va sfii să ridice tonul dacă va constata că este necesar, deși ar trebui să facă eforturi și să se abțină, steaua Ofițerul va amplifica certurile.

Tigrii vin cu multă energie, vor fi foarte activi și vor acționa fulgerător, de aceea cei din jur cu greu vor reuși să se adapteze la ritmul de lucru pe care îl vor impune. Vor fi invidiați pentru succesul obținut, steaua Uciderea pamantului va aduce o energie negativă, va face ca Tigrii să atragă în anturaj persoane bârfitoare, unele chiar vor încerca să-i acuze de ceva rău, însă aceștia trebui să se abțină, să nu se lase provocați, să fie ei cei buni și compasivi.

Chiar dacă vor avea bani, a nu se face risipă pentru că s-ar putea să le pară rău. Le recomandăm nativilor Tigru mai bine să aibă grijă, să pună și ceva deoparte. Acțiunile lor legate de planul profesional, financiar trebuie să fie corecte și să respecte legea, în caz contrar riscă să ajungă la tribunal, din pricina Stelei litigiilor. Mare atenție la felul în care comunică, chiar dacă spun adevărul, să o facă într-o manieră diplomatică, pentru a nu stârni controverse și mânie.

Un program de lucru disciplinat și stabilirea unor strategii clare de dezvoltare îi vor propulsa pe culmile succesului în anul 2018.

În carieră, le recomandăm nativilor Tigru să nu lase emoțiile proprii (gelozia față de partener) să le schimbe dispoziția la muncă. A se încerca să separe planul sentimental de cel profesional. Dacă se vor concentra pe rezolvarea situațiilor de la muncă, până și relația de acasă va deveni mai armonioasă. Satisfacțiile pe care le vor avea în urma ascensiunii pe scara socială vor fi mari, perseverența de care vor da dovadă îi va ajuta să câștige o bună reputație.

Dacă vor să-și schimbe serviciul, există șanse de a găsi ceva mai bun sau de a fi promovați, dar trebuie să acționeze cu discernământ și înțelepciune, să se folosească de energia pozitivă adusă de Steaua celor 3 Stadii. Posibil să devină persoane de invidiat datorită bunelor rezultate obținute. A se proteja interesele, folosind legile în favoarea lor.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru câștiguri financiare: februarie, aprilie, noiembrie
  • nefavorabile pentru investiții: martie, decembrie
  • risc crescut de pierderi financiare: mai, august
  • risc de litigii: iulie

Horoscop Tigru 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng shui 2019 pentru zodia chinezeasca COCOȘ. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Cocoș este Vestul. Nativii din această zodie trebuie
Bani, carieră și afaceri bărbatul Tigru, Horoscop chinezesc
Este perfecționist și inflexibil când vine vorba de ideile și de planurile sale
Zodiac chinezesc 2019 TIGRU, horoscop chinezesc zodia Tigru 2019
Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.