Horoscop chinezesc 2018 Tigru dragoste

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Tigru pentru dragoste, căsătorie, relații

Tigrul va simți o nevoie crescută de afecțiune și de alint, pe fondul stresului cauzat de gelozie și, de aceea, va apărea tendința de a face lucrurile împreună cu partenerul, de a-l ține ocupat, ca să nu spunem... sub papuc, pentru a neutraliza frica de infidelitate. În cazul în care Tigrul va descoperi dovezi de trădare, răzbunarea sa va putea ajunge până la tribunal. S-ar putea totuși ca suspiciunea să nu aibă o bază reală, Steaua celor 5 fantome îi poate afecta Tigrului judecata, îl determină să-și facă scenarii imaginare.

Chiar dacă emoțiile vor fi tumultoase, este cazul ca nativul Tigru să se cumpăteze și să nu-și transforme limba într-o armă agresivă. Pe de altă parte, acesta va trebui să facă față bârfelor pe care le va auzi la adresa sa, Steaua Loviturilor pe la spate va aduce periodic energie negativă în anturaj.

În mariaj pot apărea probleme legate de trădări... o rudă sau cineva dintre prieteni va râvni la relația sa și va pune jar pe foc bănuielilor sale, steaua Uciderea Pământului va aduce această instabilitate.

În cazul nativilor Tigru singuri, relațiile nu vor fi tocmai pe primul plan, fiind puse în umbră de ambiția de a se dezvolta în carieră, unde sunt avantajați de Steaua celor 3 Stadii. Dacă totuși tânjesc după sufletul pereche, atunci este recomandat să nu se închidă în casă, ci să iasă mai des la evenimente sociale, unde au șanse crescute de a-și întâlni perechea, însă s-ar putea ca noile relații să nu se poată derula pe termen lung. Cum dispoziția lor va fi spre ceartă, dacă nu vor să fie părăsiți chiar a doua zi, a nu se începe cu observații răutăcioase, sarcastice și enunțarea pretențiilor exagerate, pentru a nu răni.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru căsătorie: aprilie, iunie
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): iulie
  • risc de infidelitate: martie, decembrie
  • risc de certuri: octombrie

Horoscop Tigru 2018, în continuare:

PE ACELAȘI SUBIECT

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Tigru 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.