Horoscop chinezesc 2018 Tigru dragoste

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Tigru pentru dragoste, căsătorie, relații

Tigrul va simți o nevoie crescută de afecțiune și de alint, pe fondul stresului cauzat de gelozie și, de aceea, va apărea tendința de a face lucrurile împreună cu partenerul, de a-l ține ocupat, ca să nu spunem... sub papuc, pentru a neutraliza frica de infidelitate. În cazul în care Tigrul va descoperi dovezi de trădare, răzbunarea sa va putea ajunge până la tribunal. S-ar putea totuși ca suspiciunea să nu aibă o bază reală, Steaua celor 5 fantome îi poate afecta Tigrului judecata, îl determină să-și facă scenarii imaginare.

Loading...

Chiar dacă emoțiile vor fi tumultoase, este cazul ca nativul Tigru să se cumpăteze și să nu-și transforme limba într-o armă agresivă. Pe de altă parte, acesta va trebui să facă față bârfelor pe care le va auzi la adresa sa, Steaua Loviturilor pe la spate va aduce periodic energie negativă în anturaj.

În mariaj pot apărea probleme legate de trădări... o rudă sau cineva dintre prieteni va râvni la relația sa și va pune jar pe foc bănuielilor sale, steaua Uciderea Pământului va aduce această instabilitate.

În cazul nativilor Tigru singuri, relațiile nu vor fi tocmai pe primul plan, fiind puse în umbră de ambiția de a se dezvolta în carieră, unde sunt avantajați de Steaua celor 3 Stadii. Dacă totuși tânjesc după sufletul pereche, atunci este recomandat să nu se închidă în casă, ci să iasă mai des la evenimente sociale, unde au șanse crescute de a-și întâlni perechea, însă s-ar putea ca noile relații să nu se poată derula pe termen lung. Cum dispoziția lor va fi spre ceartă, dacă nu vor să fie părăsiți chiar a doua zi, a nu se începe cu observații răutăcioase, sarcastice și enunțarea pretențiilor exagerate, pentru a nu răni.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru căsătorie: aprilie, iunie
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): iulie
  • risc de infidelitate: martie, decembrie
  • risc de certuri: octombrie

Horoscop Tigru 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT*

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Tigru 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Horoscop Săgetător și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Săgetător!
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.