Horoscop Chinezesc Șobolan 2018 Sănătate

În 2018 nativii din Șobolanului vor trebui să fie atenți la problemele de sănătate

Astrele nu sunt favorabile și există risc de boli. Imunitatea este afectată de Steaua Cuțit Ascuțit prin energia negativă pe care o aduce, iar Steaua Instabilității afectează echilibrul psihic, emoțional, încât Șobolanii vor avea momente dese când se vor simți dezorientați, confuzi.

Pe parcursul anului 2018, zilnic, nativii din zodia Șobolan să fie atenți la alimentație, să urmeze regulile combinațiilor alimentare sănătoase. Pentru predispoziția pentru îngrășare în 2018 se recomandă diete pe bază de proteine, care ajută în tonifierea masei musculare și elimină riscul depunerilor de grăsime. Dorința de dulce trebuie ținută în frâu, iar pâinea și cartofii trebuie scoși din alimentația zilnică.

Aspectele astrale vorbesc despre risc de tăieturi, intervenții chirurgicale și pierderi de sânge. Chiar și acasă, ar fi indicată o atenție sporită la obiectele ascuțite, pentru a evita rănirea. Nu se recomandă practicarea unui sport extrem, eforturile fizice suprasolicitante.

Vizitele la doctor trebuie făcute cu rigurozitate, pentru a se evita spitalizarea, unde bolile, în loc de a se vindeca, se pot înrăutăți. A se evita pe cât posibil vizitele la persoane bolnave, pentru a nu vă molipsi și a nu vă destabiliza sănătatea.

Totuși, Steaua Reliefului poate avea o conotație pozitivă în rezolvarea problemelor de sănătate din trecut, găsirea unui tratament eficient.

În 2018 pot apărea probleme legate de stomac, splină, pancreas, iar respectarea meselor zilnice (3 mese principale și 2 gustări) trebuie să devină o prioritate.

Predispoziții pe luni:

  • risc de boli: martie, iulie, octombrie, decembrie
  • risc de accidente: mai
  • favorabile pentru dieta proteică: februarie, iunie, noiembrie
  • risc crescut de îngrășare: aprilie, ianuarie 2019

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.