Horoscop Chinezesc Șobolan 2018 Sănătate

În 2018 nativii din Șobolanului vor trebui să fie atenți la problemele de sănătate

Astrele nu sunt favorabile și există risc de boli. Imunitatea este afectată de Steaua Cuțit Ascuțit prin energia negativă pe care o aduce, iar Steaua Instabilității afectează echilibrul psihic, emoțional, încât Șobolanii vor avea momente dese când se vor simți dezorientați, confuzi.

Pe parcursul anului 2018, zilnic, nativii din zodia Șobolan să fie atenți la alimentație, să urmeze regulile combinațiilor alimentare sănătoase. Pentru predispoziția pentru îngrășare în 2018 se recomandă diete pe bază de proteine, care ajută în tonifierea masei musculare și elimină riscul depunerilor de grăsime. Dorința de dulce trebuie ținută în frâu, iar pâinea și cartofii trebuie scoși din alimentația zilnică.

Aspectele astrale vorbesc despre risc de tăieturi, intervenții chirurgicale și pierderi de sânge. Chiar și acasă, ar fi indicată o atenție sporită la obiectele ascuțite, pentru a evita rănirea. Nu se recomandă practicarea unui sport extrem, eforturile fizice suprasolicitante.

PE ACELAȘI SUBIECT

Vizitele la doctor trebuie făcute cu rigurozitate, pentru a se evita spitalizarea, unde bolile, în loc de a se vindeca, se pot înrăutăți. A se evita pe cât posibil vizitele la persoane bolnave, pentru a nu vă molipsi și a nu vă destabiliza sănătatea.

Totuși, Steaua Reliefului poate avea o conotație pozitivă în rezolvarea problemelor de sănătate din trecut, găsirea unui tratament eficient.

În 2018 pot apărea probleme legate de stomac, splină, pancreas, iar respectarea meselor zilnice (3 mese principale și 2 gustări) trebuie să devină o prioritate.

Predispoziții pe luni:

  • risc de boli: martie, iulie, octombrie, decembrie
  • risc de accidente: mai
  • favorabile pentru dieta proteică: februarie, iunie, noiembrie
  • risc crescut de îngrășare: aprilie, ianuarie 2019

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia SAGETATOR. SANATATE zodia Săgetător - ZODIACOOL
Fără să-ți dai seama, te suprasoliciți mental și agitația mentală poate conduce la stări
Steaua zburătoare 6, obiecte feng shui 2019
Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în
Steaua Zburătoare 7
Steaua zburătoare 7, numită steaua furturilor, aduce un flux de energie negativă, care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.