Horoscop Chinezesc Șobolan 2018 Bani

Previziuni 2018 pentru zodia Șobolan Bani

Anii de Șobolan: 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
Aliați zodiacali: Dragon și Maimuță
Prieten secret: Bivol
Element zodie: Apa
Sector: Nord

Anul 2018 este potrivit pentru a face un bilanț, o analiză a situației financiare și planuri noi de viitor pe baza experienței acumulate în trecut.

Șobolanii au șanse să devină populari, datorită prezenței Stelei artelor care sporește șansele de reușită pentru cei care lucrează în creație, design, publicitate. Chiar dacă Steaua celor 8 Comori le aduce bogăție, recomandăm Șobolanilor să nu se grăbească în a face noi investiții, mai cu seamă să nu-și folosească banii în afaceri riscante, să nu-și stabilească obiective greu de realizat, deoarece energia dezastrelor (steaua 5) le poate afecta norocul.

Pentru a se bucura de progres, Șobolanii ar fi bine să încerce să-și impună punctul de vedere prin acțiuni hotărâte, să ia decizii ferme, întrucât elementul apă care le caracterizează zodia, reprezintă în acest an putrea, autoritatea. Cei care au în Harta natală elementul metal bine aspectat, vor fi favorizați, întrucât în acest an metalul aduce energia banilor.

Este necesar să se urmărească scopul propus, fără a schimba planurile înainte de a le fructifica și să nu se acționeze sub imboldul primului impuls. Posibil ca în anul 2018 să apară des necazuri, muncă excesivă, probleme neașteptate la serviciu, schimbări bruște de situații, instabilitate, pierderea oportunităților și insatisfacții. Toate acestea pot fi puse pe seama Stelei 5, a dezastrelor. Este indicat ca Șobolanii să fie atenți la cheltuieli, se recomandă prudență și controlul lăcomiei.

În carieră, șansele de promovare sunt scăzute, din pricina Stelei instabilității, care îi face să se simtă dezorientați, să nu mai știe încotro să se îndrepte. Din această cauză nu este un an propice nativilor Șobolan pentru a-și schimba jobul, contractele semnate pot fi în defavoarea lor. Eforturile de la muncă vor fi mari, întrucât li se va cere să facă mai mult decât pot, de aceea, a nu se refuza niciun ajutor de la colegi și a se ține cont de sfaturile acestora. Steaua Sfătuitorul le va facilita întâlnirea mentorilor potriviți, sau pentru a-și îmbunătăți cunoștințele cu noi informații, ar fi bine să se înscrie la un curs de formare profesională.

Modestia îi va ajuta să scape de provocările anului 2018. Nu este un an bun pentru conflicte, este recomandată o atitudine conciliantă. La evenimentele publice, grijă la consumul excesiv de alcool, va exista tendința de a-și îneca amarul în paharele cu alcool.
Banii se vor obține mai greu, cu prețul unor eforturi susținute, care le vor afecta sistemul imunitar, aici are o mare influență și energia negativă adusă de Steaua Cuțitul ascuțit.

Sunt posibile pierderi financiare, de aceea a nu se investi economiile în jocuri de noroc, a se evita afacerile imobiliare. Totuși dacă sunteți nevoiți să vă mutați într-o casă nouă, să vă schimbați serviciul, recomandăm să calculati ziua și ora potrivite în funcție de data naștere – Calculator date.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru câștiguri financiare: februarie, aprilie, iunie, iulie
  • nefavorabile pentru investiții: martie, decembrie
  • risc crescut de pierderi financiare: mai
  • risc de litigii: septembrie

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia MAIMUTA. BARBATUL Maimuta Bani, Horoscop chinezesc.
Este foarte orgolios când vine vorba de bani. Se descurcă minunat în afaceri
Zodiac chinezesc 2019 DRAGON, horoscop DRAGOSTE, căsătorie și relații
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste. În anul 2019 fidelitatea
Horoscop 2019 CAPRICORN DRAGOSTE, iubire și copii, viață personală
Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE. 2019 poate să aducă un divorț, în cazul celor care se simt

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.