Horoscop chinezesc 2018 Șobolan Dragoste

Un număr mare de stele cu energie negativă vor face ca Șobolanul să nu se simtă în elementul său în anul 2018

Anii de Șobolan: 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Pentru nativii din Șobolan anul 2018 vine cu ghinion în relații, energia dezastrelor adusă de steaua 5 Galben le perturbă echilibrul pe plan afectiv.

Pe de altă parte, Șobolanii beneficiază de Steaua Reliefului, vor atrage armonie și înțelegere, dacă se vor implica în activități menite să amplifice romantismul. Atâta vreme cât vor lua atitudine să rezolve problemele mai vechi pe plan afectiv și amoros, pot fie să-și îmbunătățească relația actuală, fie să iasă dintr-o relație toxică.

Loading...

Cert este că planul sentimental necesită o atenție deosebită, deoarece există riscul de a atrage suferințe din dragoste, însă printr-o comunicare sinceră, totul se poate îndrepta până la finele anului.

Posibil ca tensiunile din cuplu să apară pe fondul energiei aduse și de Steaua instabilității, care nu face altceva decât să creeze confuzie, frustrare, ca să nu mai vorbim despre stresul de la muncă, cauza de steaua 5 Galben. Din cauză că banii nu vin conform cu așteptările, apare tendința de a duce acasă problemele de la muncă. Recomandăm nativilor Șobolan să urmărească să acorde mai multă atenție persoanei iubite, să mențină un echilibru între muncă și timpul petrecut cu cei dragi.

Încrederea în sine este la cote scăzute în anul 2018 și poate fi pusă pe seama energiei dezastrelor din casa zodiei, de aceea nativii Șobolan vor simți nevoia de sprijin din partea partenerului, a celor din anturaj. Pentru o mai bună înțelegere în cuplu, recomandăm nativilor Șobolan să încerce să comunice cât mai mult cu cei din jur, pentru a reuși să afle sfaturile potrivite, nicidecum să se închidă într-o carapace, să se autovictimizeze.

Pentru Șobolanii care sunt singuri există șanse de a găsi un partener în anul 2018, posibil ca cei din familie sau prietenii să nu îl accepte, ceea ce îi va dezamăgi. Însă nu trebuie să pleca urechea la ce zic alții, ci să se meargă pe intuiția proprie, poate că aceștia sunt doar invidioși.

Pentru Șobolanii care planifică nuntă în 2018, oficializarea relației se va face în lunile menționate mai jos. Dar, dacă este posibil, a se amâna evenimentul pentru anul 2019, care va fi mult mai favorabil iubirii.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru căsătorie: iunie și august 2018.
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): martie, iulie
  • risc de infidelitate: mai
  • risc de certuri: septembrie

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Șobolan 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Previziuni anul 2020 zodia Iepure: ani: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. 2020 este
Stelele Zburătoare sunt numerotate de la 1 la 9, aceste numere se înscriu (zboară) în celulele

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.