Horoscop chinezesc 2018 Șobolan Dragoste

Un număr mare de stele cu energie negativă vor face ca Șobolanul să nu se simtă în elementul său în anul 2018

Anii de Șobolan: 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Pentru nativii din Șobolan anul 2018 vine cu ghinion în relații, energia dezastrelor adusă de steaua 5 Galben le perturbă echilibrul pe plan afectiv.

Pe de altă parte, Șobolanii beneficiază de Steaua Reliefului, vor atrage armonie și înțelegere, dacă se vor implica în activități menite să amplifice romantismul. Atâta vreme cât vor lua atitudine să rezolve problemele mai vechi pe plan afectiv și amoros, pot fie să-și îmbunătățească relația actuală, fie să iasă dintr-o relație toxică.

Cert este că planul sentimental necesită o atenție deosebită, deoarece există riscul de a atrage suferințe din dragoste, însă printr-o comunicare sinceră, totul se poate îndrepta până la finele anului.

Posibil ca tensiunile din cuplu să apară pe fondul energiei aduse și de Steaua instabilității, care nu face altceva decât să creeze confuzie, frustrare, ca să nu mai vorbim despre stresul de la muncă, cauza de steaua 5 Galben. Din cauză că banii nu vin conform cu așteptările, apare tendința de a duce acasă problemele de la muncă. Recomandăm nativilor Șobolan să urmărească să acorde mai multă atenție persoanei iubite, să mențină un echilibru între muncă și timpul petrecut cu cei dragi.

Încrederea în sine este la cote scăzute în anul 2018 și poate fi pusă pe seama energiei dezastrelor din casa zodiei, de aceea nativii Șobolan vor simți nevoia de sprijin din partea partenerului, a celor din anturaj. Pentru o mai bună înțelegere în cuplu, recomandăm nativilor Șobolan să încerce să comunice cât mai mult cu cei din jur, pentru a reuși să afle sfaturile potrivite, nicidecum să se închidă într-o carapace, să se autovictimizeze.

Pentru Șobolanii care sunt singuri există șanse de a găsi un partener în anul 2018, posibil ca cei din familie sau prietenii să nu îl accepte, ceea ce îi va dezamăgi. Însă nu trebuie să pleca urechea la ce zic alții, ci să se meargă pe intuiția proprie, poate că aceștia sunt doar invidioși.

Pentru Șobolanii care planifică nuntă în 2018, oficializarea relației se va face în lunile menționate mai jos. Dar, dacă este posibil, a se amâna evenimentul pentru anul 2019, care va fi mult mai favorabil iubirii.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru căsătorie: iunie și august 2018.
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): martie, iulie
  • risc de infidelitate: mai
  • risc de certuri: septembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Șobolan 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.