Horoscop chinezesc 2018 Șarpe Bani

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Șarpe pentru bani, carieră și afaceri

.

** **

Deoarece anul 2017 nu i-a adus rezultate spectaculoase pe plan profesional și financiar, Șarpele va avea tendința de a păstra o urmă de neîncredere în propria persoană și în ceilalți.

Sistemul său de valori va trebui împrospătat cu noi idealuri. Bine ar fi să nu se mai considere atât de vulnerabil față de condițiile economice, deoarece are șanse mari să reușească să se adapteze rapid schimbărilor, iar în scurt timp să se impună pe piață cu servicii în trend. Totuși, va fi destul de secretos cu planurile sale, ceea ce-l va supune unei presiuni psihice, care va genera schimbări haotice pe plan financiar. Din pricina lăcomiei de a corecta eșecurile din anii trecuți, mintea sa va fi într-o continuă stare de alertă și va căuta noi oportunități de a reuși.

Șarpele va munci cu entuziasm și perseverență pentru a câștiga mulți bani într-un timp cât mai scurt, dar uneori va urmări doar satisfacerea propriului ego și nu va ține cont de cei din jur. Pe măsură ce rezultatele vor începe să se cunoască în portofel, ar fi recomandat să se mulțumească cu ceea ce are, pentru a nu risca să piardă timp și bani prin afaceri necinstite.
La un moment dat, este posibil ca Șarpele să fie prins în capcana răzbunării și să genereze o serie de conflicte cu cei din jur, pe care le va regreta chiar în anul următor. Disciplina și controlul emoțiilor îl vor ajuta să-și orienteze în mod constructiv toate eforturile spre activități productive pe plan financiar.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru câștiguri financiare: mai
  • nefavorabile pentru investiții: iulie
  • risc crescut de pierderi financiare: august
  • risc de litigii: martie, decembrie

Horoscop Șarpe 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia SAGETATOR. BANI, carieră și afaceri zodia Săgetător
Ceea ce pentru alții pare un obstacol cât un munte, pentru tine pare doar un drum normal și
Zodiac chinezesc 2019 ȘARPE, horoscop chinezesc 2019 DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
Horoscop 2019 BERBEC SĂNĂTATE și vitalitate
Horoscop BERBEC SĂNĂTATE 2019: Sănătatea nativilor Berbec în 2019 este pusă sub semnul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.